Film Babylon sjajan je uvertira u nevjerojatno bogatu filmsku godinu

Prvi Très chic u 2023. započinje filmskim spektaklom, dobitnikom Zlatnog globusa filmom Babylon, koji evocira neobuzdanu dekadenciju u ranom Hollywoodu.

Film Babylon upoznaje nas s dekadencijom ranog Hollywooda

Rezervirajte 19. i 20. siječanj 2023. i uputite se u Kaptol Boutique Cinema gdje vas čeka pretpremijera filmskog spektakla sezone te pregršt iznenađenja.

film-babylon-1

Pretpremijera filma Babylon idealna je uvertira u nevjerojatno bogatu filmsku godinu!

Zanimljiv program inspiriran uzbudljivim filmom koji će razbuditi sva vaša čula održat će se u Kaptol Boutique Cinema u sklopu popularnih filmskih večeri Très chic u četvrtak i petak, 19. i 20. siječnja.

film-babylon-2

Novo ostvarenje Oscarom nagrađenog redatelja i scenarista Damiena Chazellea, poznatog po nagrađenim hitovima La La Land i Ritam ludila, odvest će vas na ekstatično putovanje usponima – to je siječanjski izlazak kakav se ne propušta!

film-babylon-3

Glumačku ekipu predvode Brad Pitt, Margot Robbie i Diego Calva, a u sporednim ulogama našli su se Jean Smart, Olivia Wilde, Tobey Maguire, Jovan Adepo i Li Jun Si.

Radnja filma smještena je u Los Angeles, za ludih 20-ih, a donosi nam priču o prevelikoj ambiciji i nečuvenom ekscesu te prati uspon i pad više likova tijekom ere neobuzdane dekadencije i izopačenosti u ranom Hollywoodu.

Od droge i seksa na kasnonoćnoj zabavi do mirnijih trenutaka samoće, od ekstravagantnih domova i automobila filmskih zvijezda tog doba do potpunog siromaštva koje je prošaralo krajolik L.A.!
Radi se o filmu koji se zapravo teško može opisati. To jednostavno morate doživjeti!

film-babylon-4

Sa svojim producentskim timom zadubljenim u izgradnju svijeta kakav je zamislio, Chazelle je trebao pronaći lica i glasove koji će oživjeti likove koje je stvarao više od desetljeća. Lik Nellie LaRoy, nepoznate djevojke koja se želi ostvariti u Hollywoodu tumači prekrasna Margot Robbie.

Snove Nellie LaRoy dijeli i Manny Torres, kojeg utjelovljuje fantastični Diego Calva, a u ulozi filmske zvijezde Jacka Conrada našao se Brad Pitt.

Svi troje su bili nominirani za Zlatni globus, a Justin Hurwitz – skladatelj glazbe koja čini film još nevjerojatnijim na sinoćnjoj dodjeli Zlatnog globusa osvojio Zlatni globus za najbolju glazbu.
Film je također bio nominiran za Zlatni globus u kategoriji najbolja komedija ili mjuzikl.

film-babylon-5

Kako bi zaokružili ovu spektakularnu filmsku večer za posjetitelje se na otvorenju sprema i tematski atraktivni show uz glazbeno-scenski program te plesače, akrobate i ritmove najbolje glazbe.

Čarolija kakvu samo Kaptol Boutique Cinema pruža upotpunit će i specijalni glazbeni virtuozi pod umjetničkim vodstvom renomiranog glazbenika Ante Gele koji će sa svojim brass bendom od deset muzičara dočarati svu dubinu, raznolikost i divlji raspon zvukova Babylona te ekskluzivno izvesti naslovnu skladbu iz filma pod nazivom Voodoo Mama.

Posjetitelje očekuju i pokloni, a WOW bar kina imat će i prigodnu ponudu koktela. S obzirom na to da je kapacitet ulaznica ograničen, svoju osigurajte na vrijeme putem CineStar aplikacije, na blagajni kina ili na www.kaptolcinema.hr

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)

Facebook Like Button