Filmski akcijsko-avanturistički spektakl Uncharted je pred vratima

Dugoočekivani film Uncharted, koji je savršen akcijsko-avanturistički spektakl upravo dolazi u kina.

Tko je željan dobre akcije i avanture te humora sa šarmom sigurno ne smije propustiti ovaj filmski spektakl

Ovog četvrtka, 17. veljače 2022., u hrvatska kina i IMAX stiže film snimljen prema istoimenom uspješnom serijalu video igara. Koliko se atmosfera globalno zagrijava za ovu kino premijeru govori i promotivna turneja filma u europskim metropolama prethodnih dana.

uncharted-film-1

TOM HOLLAND KROZ EUROPSKE METROPOLE STIŽE U HRVATSKA KINA

Junak filma Uncharted je Tom Holland i redatelj Ruben Fleischer (Venom, Dobrodošli u zemlju zombija) posjetili su Španjolsku, Italiju i Francusku.

Početna destinacija bila je Barcelona, lokacija gdje je i sniman dio filma. Nakon toga, u Madridu ih je dočekao Antonio Banderas koji je u filmu utjelovio jednog od glavnih negativaca, Santiaga Moncadu.

Inače, Tom Holland je veliki zaljubljenik u Španjolsku pri čemu nije ni čudo koliko ga je fanova dočekalo na službenim eventima. Na promociju i premijerno prikazivanje došao je i Marcelo, nogometna zvijezda Real Madrida i brazilske reprezentacije.

I u Rimu je bilo zabavno

Tom Hollanda u Rimu dočekala je nogometna ikona Francesco Totti dok je svoje slobodno vrijeme iskoristio za vožnju Vespom ulicama talijanske metropole. Naposljetku, posljednja poznata destinacija bio je Pariz gdje je promocija održana ispred Slavoluka pobjede.

uncharted-film-2

Ovako uzbudljiva turneja sigurno je ostavila pozitivan dojam na publiku koja je imala priliku susresti se s članovima ekipe filma.

Film Uncharted je prethodnog vikenda imao odlično otvaranje na kino blagajnama u odabranim državama uz ukupnu zaradu od 21.5 milijuna dolara. U to su uključena Španjolska, Ukrajina, Rusija te Velika Britanija na čijoj je box office ljestvici film uvjerljivo zauzeo prvo mjesto.

Uz dopuštenje: Continental film (sve fotografije)

Facebook Like Button