Fotkaj i osvoji vikend vožnju Toyota Hibridom

Uključite se u kreativni natječaj Toyota hibrid u Gradu svetog Nikole!
Biramo najbolju fotografiju objavljenu na vašim društvenim mrežama.

Sve što trebate učiniti je fotografirati Toyota Corolla Hybrid blagdanski automobil koji vozi Nikolu kroz grad Zagreb od 30. 11. 2019. do 4. 12. ili kada se zaustavi 30. 11. 2019. na lokacijama na kojima će se družiti možda baš s Vama.

nagradna toyota

Toyota u gradu – fotkaj i osvoji vikend vožnju u novoj Toyota hibrid Corolli

Najbolje fotke moći ćete fotografirati i objaviti ih na svojim društvenim mrežama, uz obvezne Hashtagove #gradsvetognikole i #toyotahrvatska, a na druženju s Nikolom, u subotu 30. 11., kada će Toyota Corolla Hybrid obilaziti centar Zagreba gdje ćemo se veseliti i družiti ispred Hrvatskog narodong kazališta, Zrinjevca, na Europskom trgu, Opatovini, Katarininom trgu ili fotografirajte blagdansku Toyotu Hybrid tijekom tjedna u vožnji gradom, čim je uočite.

Pošalji svoje umjetničko djelo na svoj Instagram ili Facebook uz obvezne Hashtagove #gradsvetognikole i #toyotahrvatska te sudjeluj i osvoji vikend vožnju za cijelu obitelj ili svoje veselo društvo u najnovijem Toyota Hybridu.

Hybrid_poklanja Toyota

Preuzmi ključ za vikend vožnju

Proglašavanje najbolje fotografije održat će se u Gradu svetog Nikole 6. 12. u 19 sati kada ćemo uručiti ključ automobila za vikend vožnju s Toyota hibridom!

Komisija od tri člana odabrat će najljepšu fotografiju 4. 12. 2019., a svečano uručenje ključa Toyote hibrid za vikend vožnju bit će uručen 6. 12. 2019. u Gradu svetog Nikole u Muzeju grada Zagreba u 19 sati!

Sretno!

grad svetog nikole sveti nikola

Grad svetog Nikole i službeno je postao najpopularniji obiteljski događaj za vrijeme Adventa u Zagrebu, u kojem je poseban gost ove 2019. Toyota Hrvatska.

Stoga nas posjetite i družite s djecom i vašom obitelji 5. i 6. 12. 2019. uz mnoštvo sadržaja i veselja u Gradu svetog Nikole gdje ćete moći razgledati najnoviji Toyota hibrid, a oba dana Toyota daruje posebnim prigodnim poklonima posjetitelje Grada svetog Nikole.

Djeca svake godine imaju svoj zimski, blagdanski Grad svetog Nikole, osmišljen upravo onako kako bi ga u mašti i sama zamislila, a veselit ćemo se, darivati i pjevati Nikoli u Muzeju grada Zagreba.

*Samim sudjelovanjem u pojedinom nagradnom natječaju Sudionik prihvaća sva pravila Nagradnog natječaja s kojima se prethodno upoznao u Pravilniku koji se nalazi u rubrici “Uvjeti korištenja“.

Facebook Like Button