Grad svetog Nikole obilježit će adventsko događanje u Zagrebu

Posebna, čarobna, priča čeka nas i ove 2019. godine, po peti jubilarni put, u adventskom ozračju Zagreba – Grad svetog Nikole i službeno je postao najpopularniji obiteljski događaj.

Cilj je od samog početka isti, stvoriti u srcu Zagreba poseban obiteljski grad, GRAD SVETOG NIKOLE, koji će nastaviti uveseljavati mališane još dugi niz godina.

Sveti Nikola

Peti jubilarni put u Zagrebu Grad svetog Nikole

2015. godine, prvi puta ova adventska čarolija odvela nas je magični grad prepun mašte, ljubavi i blagdanskog duha – GRAD SVETOG NIKOLE – te od tada svake zime uoči dana ovog sveca zaštitnika djece, putnika i pomoraca, naša priča otvara zimska blagdanska događanja za najmlađe, kao dio adventskog slavlja namijenjen djeci i obiteljima.

Ove će 2019. godine, po peti jubilarni put u Zagrebu, dječja srca preplaviti topli osjećaji adventske radosti u druženju sa svetim Nikolom i u Dubrovniku i Ljubljani gdje će uz blagdansko darivanje, pjesmu i veselje njihov Nikola donijeti duh blagdana.

grad-sv-nikole

Djeca svake godine imaju svoj zimski, blagdanski grad, osmišljen upravo onako kako bi ga u mašti i sama zamislila.

Zagrebom već petu godinu zaredom 5. i 6. prosinca vlada sveti Nikola, a njegov susret s djecom i obiteljima ispunjen je druženjem, veseljem, pjesmom, plesom i darivanjem za mame i djecu, ali i sve koji duboko u sebi još uvijek kriju dijete i vjeruju u dobrotu i ljubav koju sobom nosi ovaj omiljeni svetac.

grad svetog nikole zagreb dubrovnik ljuljana

Stoga i ove godine s našim domaćinom Muzejom grada Zagreba darujemo i najpotrebitije u Klinici za dječje bolesti Klaićeve bolnice gdje će Nikola obradovati dječicu s toplim riječima i prigodnim darovima.

Organizator događanja je Portal Wish mama hr i dragi partneri i pokrovitelji s kojima zajedno stvaramo adventsku bajku kakvu bi svako dijete, ali i svaki grad poželio.

Gradom prođe preko desetak tisuća malih i velikih posjetitelja, a kroz godine su ga ugošćavali najljepši prostori u centru Zagreba, poput Mimare, Muzeja za umjetnost i obrt te Kaptol centra.

grad svetog nikole zagreb

Ove godine čekamo vas u prelijepom prostoru Muzeja grada Zagreba!

Radost i veselje na licima djece najveća su nagrada organizatorima. Obitelj, sreća i ljubav vladaju događanjem od prve minute, a tako će biti i ove godine, i u godinama koje slijede.

sveti nikola alis marić šimleša

Naš dragi domaćin, Sveti Nikola, u svom gradu čeka dragu djecu i njihove roditelje uz čizmice želja i mašte te nam vraća, u ovim modernim vremenima pomalo izgubljeni, iskonski duh blagdana.
Mirisi božićnih slastica, romantika ukrasa i toplina prigodnih pjesama njemu u čast djeci daju neprocjenjivo, blagdanskim duhom, ispunjeno vrijeme.

Upravo zato se i dogodio GRAD SVETOG NIKOLE!

Da se vrati čarolija u srca malih i velikih. I vratila se, na radost svih nas, a Zagreb već petu godinu ima događanje koje savršeno nadopunjava zagrebačku adventsku priču.

Ove 2019. godine domaćin Grada svetog Nikole je Muzej grada Zagreba.

Domaćin Grada svetog Nikole

gsn-logo-mgz

Sponzori

gsn-logo-zvijezda gsn-logo-labud gsn-logo-orangina

gsn-logo-ruf gsn-logo-argeta-1 gsn-logo-trudi

gsn-logo-argeta gsn-logo-cedevita gsn-logo-kotany

gsn-logo-toyota gsn-logo-papmpers gsn-logo-salvit

gsn-logo-bagatin

Pokrovitelji i partneri Grada svetog Nikole:

gsn-logo-grad-zagreb gsn-logo--mdoms

gsn-logo-iica gsn-logo-zhzd

gsn-logo-q gsn-logo-hgk

gsn-logo-citaj gsn-logo-abeceda gsn-logo-igraonica

gsn-logo-escape gsn-logo-lactovit sanytol

gsn-logo-lr gsn-logo-miss jpg gsn_logo_mobel_land

gsn-logo-tmksn gsn-logo-hortiart gsn_logo_fusion

gsn-logo-boxes gsn-logo-solpapar gsn-logo-bestia

Facebook Like Button