Futuristički akcijski triler – Putovanje kroz sjećanja

U futurističom akcijskom trilereu, Putovanje kroz sjećanja, uloge tumače Hugh Jackman, njegova partnerica iz velikog glazbenog spektakla Najveći showman – Rebecca Ferguson i Thandiwe Newton, a scenaristica i redateljica je Lisa Joy tako da možemo očekivati sjajnu zabavu.
Ovaj akcijski triler dolazi nam iz studija Warner Bros Pictures.

Ekskluzivno donosimo prvi trailer filma:

Kratak sadržaj akcijskog trilera – Putovanje kroz sjećanja

Nick Bannister (Hugh Jackman), privatni istražitelj uma, kreće se primamljivim ali mračnim svijetom prošlosti pomažući svojim klijentima da pristupe izgubljenim uspomenama. Živeći na rubu potonule obale Miamija, život mu se zauvijek mijenja kada preuzme novu klijenticu Mae (Rebecca Ferguson).

Jednostavna potraga za izgubljenim tada postaje opasna opsesija. Dok se Bannister bori da pronađe istinu o Maeinom nestanku otkriva nevjerojatnu zavjeru i na kraju mora odgovoriti na pitanje: koliko daleko je spreman ići da zadrži one koje voli?

putovanje-kroz-sjecanja-1

Redateljica filma, poznata po popularnoj seriji Westworld, je ovaj futuristički triler radila prema vlastitom scenariju. Serija se pokazala kao ambiciozna i vrlo maštovita, koja uzdiže koncept pustolovine i potrage za uzbuđenjima na novu, krajnje opasnu razinu.

Stoga će fanove svakako oduševiti isti kreativni tim koji je sa Joy radio i na ovom projektu, uključujući direktora fotografije Paula Camerona, producenta Howarda Cummingsa, montažera Marka Yoshikawu i skladatelja Ramina Djawadija, zajedno s kostimografkinjom Jennifer Starzyk.

putovanje-kroz-sjecanja-2

Film u domaća kina stiže 19. kolovoza u distribuciji Blitza.

Uz dopuštenje: Blitz (sve fotografije)

Facebook Like Button