G točka i istinu o njoj otkriva prim.Zoran Veir

Osvijestite senzibilnost svoje misteriozne G točke.

O G točci se malo priča u našem društvu, jer većina ljudi ipak smatra da je to dio nečije intime i da bilo kakva rasprava o tome je neprimjerena. No, nekada i mi trebamo znati nešto više o tome, što uključuje i razgovore, rasprave i čitanje raznovrsni knjiga, kako bi došli do određenih odgovara na pitanja koja nas ponekad zanimaju.

Stoga ćemo sada s Vama proći i malo vas uputiti u njezinu terminologiju i koliko nam zapravo estetska kirurgija intime u tome može pomoći.

Krenimo od samoga početka i upoznajmo se s terminom G-točka. G (ili Grafenberg) točka je veoma osjetljivo područje koje se nalazi unutar prednjeg dijela stijenke vagine. Kada se je stimulira, kao i klitoris, može vas dovesti do bržeg i jačeg orgazma.

Znanstvenici se još uvijek nisu složili oko pitanja da li ju ima svaka žena, no vjerujemo u to da je svaka žena drugačija i za neke je podražaj točke nevjerojatno iskustvo, dok druge žene ništa ne osjećaju.

Deborah Sundahl, ekspertica za žensku ejakulaciju i autorica knjige “Ženska ejakulacija i G-točka”, kaže: “G-točka daje jedinstven orgazam koji je drugačiji od klitoralnog. Ovo je zato što prostata ima drugačije živce nego klitoris, pa je tako i osjećaj orgazma drugačiji. “

No, kako je G-točka povezana s estetskom kirurgijom i da li nam mali zahvat zaista i može pomoći? prim.med. Veir Zoran ima odgovor na to pitanje.

„Injektiranjem hijaluronskih filera u područje G točke, kod žena se povećava seksualni užitak i zadovoljstvo tijekom odnosa.“ ističe prim. Zoran Veir. „Injektirajući filler unutar vagine povećavamo senzibilnost erogenih zona što tijekom seksualnog odnosa omogućava partneru lakše pronalaženje osjetljivih područja, bolju stimulaciju i u konačnici fantastične seksualne užitke.“ Iskustva su to brojnih žena koje su ovom sve popularnijom metodom osvijestile svoju G točku i dosegle nove vrhunce.

Injektiranje hijaluronskog fillera je sigurno i bezbolno, zahtjeva minimum vašeg vremena a već istog dana možete nesmetano nastaviti sa svojim intimnim seksualnim životom, naravno uz povećane užitke.

Podvrgavanje zahvatima estetske kirurgije intimna je i vrlo osobna odluka pojedinca. Pod punom diskrecijom dobiti ćete specijaliziranu, personaliziranu uslugu prema najvišim standardima kvalitete, a početne konzultacije sa stručnjakom povećati će vaše spoznaje o pojedinostima zahvata i olakšati odluku o izboru za vas najbolje metode.

Autor: Prim.dr.sc. Zoran Veir, dr.med. plastični kirurg

Facebook Like Button