Glamurozna modna inspiracija u želji za putovanjima

Ove modne komade moći ćete izabrati u H&M trgovinama od 21. ožujka…..

H&M predstavlja svoju kolekciju H&M Studio SS19, “The Glam Explorer”, koju je stilizirala Géraldine Saglio i fotografirao Lachlan Bailey s raskošnim okruženjem divlje Arizone.

h-m-studio-1

Inspirirana glamuroznim istraživačima, ova kampanja zamjenjuje modnu pistu Paris Fashion Week-a s pustinjom Sedone u Arizoni, gdje će SS19 kolekcija debitirati u jedinstvenom okruženju. Ovu izvanrednu priču možete pratiti putem #HMStudio a kolekcija će biti dostupna u odabranim trgovinama od 21. ožujka.

h-m-studio-2

“H&M Studio SS19 kolekcija namijenjena je glamuroznom, avanturističkom duhu dizajnirana za žene koje se ne žele ograničavati.
Večernji party u suknji sa šljokicama, a već sljedećeg jutra žena bira odjeću za svoj sat yoge u tajicama metalic boje – zato je izabrana za snimanje ove kolekcije pustinja Sedona u Arizoni, prikazujući glamurozni duh istraživačice koja zna izabrati odjevne kombinacije.”

h-m-studio-3

Catherine Deneuve odbjegla mladenka na tropskom otoku

“Rad na SS19 kolekciji s H&M Studio timom je bio jako harmoničan projekt za mene. Htjeli smo prikazati bogatu mješavinu visokog glamura i prirode u njenom divljem obliku nadahnutom poznatim francuskim filmom iz 1975. godine, pod imenom Le Sauvage, s Catherine Deneuve kao odbjeglom mladenkom na tropskom otoku”- Pernilla Wohlfahrt, Design Director H&M

h-m-studio-5

Kombinacija raskošnog glamura i jednostavnijih modnih komada utjelovljuje moj stil – volim se odijevati na ovaj način i nadam se da će se svidjeti i ostalim ženama.”

h-m-studio-6

Géraldine Saglio, Stylist i kreativni savjetnik

Tražeći inspiraciju u muzi slobodnog duha koja voli istraživati glamur, SS19 kolekcija nudi izbor različitih statement komada.

1079-15_HM Studio SS19 look book

Osvrčući se na moodboard koji sadržava energiju mineralnog odsjaja vode, ključni komadi u kolekciji čine haljine duginih boja, profinjene haljine sa šljokicama i strukirane jakne –time dobivamo kolekciju koja utjelovljuje glamur bez puno zahtjeva.

h-m-studio-7

H&M STUDIO samo dva puta godišnje predstavlja ovakve kolekcije

H&M Studio je kolekcija koju H&M predstavlja dva puta godišnje za koju smatramo da je naj-Fashion-Forward i limited edition kolekcija. Do sada ova trendi kolekcija prepuna statement komada bila je prezentirana na pariškom Fashion Week-u.

h-m-studio-8

Uz dopuštenje: H&M (sve fotografije)

Facebook Like Button