Maxi haljine koje ćete poželjeti imati

Maxi haljine obilježiti će sam početak proljeća poznate dizajnerice Diane Viljevac, koja slavi 10 godina modnog rada, u kojem početak modne sezone proljeća 2019. donosi kreativne promjene i želju za naglašavanjem ženskog karaktera i osobnosti.

haljina5

kolekcija-viljevac-7

Kolekcija koja se može pohvaliti povratkom popularnih kombinezona broji 13 raskošnih modela haljina, pršti bojama i entuzijazmom te je drugačija od očekivanog.

I dalje prepoznatljiv minimalistički potpis dizajnerice zaokružen je bogatim koloritom, dramatičnim elementima i predimenzioniranim detaljima kojima su ženstvene kreacije, iako i dalje vrlo nosive, posebne u svakom pogledu.

kolekcija-viljevac-2

kolekcija-viljevac-8

Želja za kreiranjem upečatljivih modela koje je nemoguće ne zamijetiti došla je s novom godinom- 2019. je za kreativnu dizajnericu posebna po činjenici da joj donosi obilježavanje čak 10 godina rada na domaćoj dizajnerskoj sceni:
„Željela sam predstaviti kolekciju u kojoj će se sažeti zadnjih 10 godina brenda. Ponesena osjećajem ponosa i zadovoljstva zbog ostvarivanja zacrtanih ciljeva kreativnost nisam morala niti tražiti- ona je pronašla mene.“

kolekcija-viljevac-4

Dizajnerica je tako ovo proljeće i ljeto zamislila kao priliku za iskazivanje snage ženstvenosti i ljepote kroz krojeve koji prate liniju tijela, privlače poglede detaljima poput volana i visokih proreza, i uvijaju se oko oblina ističući pokret i najljepše na ženskom tijelu.

kolekcija-viljevac-5

Iako su modeli kroz mnogo materijala i nabora vrlo upečatljivi, ipak ne odvlače pozornost s figure već je dodatno ističu, čime su idealni za žene koje se ne boje biti u centru pozornosti.

kolekcija-viljevac-6

„Moje kreacije nose mnoge javne osobe, pjevačice, glumice, jake i samosvjesne žene kojima svjetla pozornice nisu nepoznanica. No kroz 10 godina truda i rada na brendu, na sebi, želim omogućiti svim djevojkama i ženama da se u mojim kreacijama osjećaju poput kraljica, jer svaka žena to i jest.“

kolekcija-viljevac-3

Kolekciju koja se ističe velikim rasponom boja moguće je vidjeti na web stranici www.dianaviljevac.com, dok je za sve iPhone i Android korisnike dostupna aplikacija kako bi pregledavanje i kupovina bila što jednostavnija.

Uz dopuštenje: Priredba (sve fotografije)

Facebook Like Button