Glazbeno obojani dan u obiteljskom okruženju

Odabir mjesta za kratki obiteljski izlet nije laka odluka, ali je svakako potreba za druženje s najdražima i „obnovu“ za nadolazeće obaveze preko tjedna.
Danas tražimo mir i kreativne trenutke da bi se djeca igrala i istraživala, a roditelji opustili. Posve interaktivno nedjeljno ili subotnje jutro možete provesti svega 60-tak kilometara od Zagreba.

Uz Glazbeno obojani dan u obiteljskom okruženju ne treba vam briga za planiranje niti vrijeme za organizaciju. Dovoljno je samo malo dobre volje i uskočiti u automobil te se dovesti do malog ruralnog mjesta u Moslavini.

izlet GLAZBENO OBOJANI DAN

Kreativne poslastice vas čekaju u maloj obiteljskog galeriji

Vaši najmlađi prepuštaju se likovnim aktivnostima i sadržajima uz poduke akademskog slikara, a uz učiteljicu glazbene kulture prepuštaju se pravoj glazbenoj oazi. Dok djeca usvajaju razne umjetničke tehnike i stvaraju svoje likovne autorske radove, vi se opuštate uz razgled galerije i pripremljenoj zakusci.

Dječje glazbeno stvaralaštvo će svakako potaknuti i vas na želju za isprobavanjem stvaranja zvukova iz prirode

Uz pomoć različitih udaraljki poput bongosa, boomwhackersa, metalofona zabava je garantirana kroz glazbene improvizacije. Neograničenu kreativnost zaključujete energičnom glazbenom izvedbom u pravom amfiteatru te likovnom izložbom napravljenih radova vaših najmlađih.

izleti u hrvatskoj GLAZBENO OBOJANI DAN

obiteljski izlet GLAZBENO OBOJANI DAN

Organizaciju ovog nadasve posebnog izleta, ili drugačije proslave rođendana, prepustite maloj turističkoj agenciji Rural Escape Tours.

Ne trebate brinuti za planiranje niti potrošiti vrijeme za organizaciju kao i za uvjete vremenske prognoze jer se aktivnosti mogu održavati u zatvorenom i otvorenom prostoru.

Iznos koji trebate odvojiti je 215 kn, a uključuje svu potrebnu opremu za likovne i glazbene aktivnosti, slatku zakusku u kojoj se možete počastiti (kava, čaj, sok, domaće štrudle od jabuka i sira), ulaznice za obiteljski galeriju i usluge koordinatora aktivnosti.

Sve detalje pogledajte na:

Web Rural Escape Tours
Facebook stranici
Instagramu

rural-escape-tours turisticka-zajednica-bjelovarske-zupanije

Facebook Like Button