H&M-ova nova kolekcija od danas u trgovinama

Od danas u trgovinama nova H&M kolekcija za jesen/zimu 2021.!

Gorpcore susreće umjetnički stil u najnovijoj jesenskoj kolekciji

Ovaj editorijal donosi zaokret sportske zabave, funkcije i tehnologije suvremenom korisniku. Nadalje, u još jednom H&M-ovom koraku u predvođenju puta prema pozitivnoj budućnosti, ova kolekcija u središte stavlja održive odjevne predmete, budući da je velika većina odjeće napravljena od materijala iz održivijih izvora.

kaput jakna H&M 2021 PR-A4-Portrait8

H&M sa zadovoljstvom predstavlja svoju kolekciju za jesen/zimu 2021.

Radeći s ECOVERO™, organskim i recikliranim tkaninama, H&M je kreirao raspon svestranih komada koji unose suvremenost u klasičnu ruralnu estetiku. Spektar zemljanih zelenih tonova donosi prirodnu svježinu utilitarističkom osjećaju, dok kontrastni naglasci u narančastoj i crnoj boji unose urbani osjećaj.

H&M PR-A4-Landscape

Glumci, Precious Mustapha i Lily Newmark predstavljaju kampanju ove kolekcije. Kolekcija će biti dostupna u trgovinama i na hm.com od 16. rujna 2021.

Ova kolekcija h&M za jesen/zimu 2021. praktična je, ali ipak napredna. Sklopivi vodootporni anorak od recikliranog poliamida, na primjer, može se pretvoriti u praktičnu torbu, dok se kombinezon od recikliranog poliestera i dolčevita mogu kombinirati u razne kombinacije slojevito odijevanja.

H&M jesen zima kolekcija 2021 PR-A4-Portrait14

Ostali ključni komadi, uključujući narančasto-crne tajice, prsluk od 100 % recikliranog poliestera i Oversized majicu s kapuljačom, utjelovljuju suvremeni, ali udoban ulični stil 90-ih.

Visoke čizme, Chelsea čizme s debelim potplatima i bejzbolske kape neutralnih tonova upotpunjuju sofisticiranu izvrsnu estetiku za boravak na otvorenom. Kombinacije su razne, pouzdane i daju mogućnost slojevitog odijevanja, a istovremeno dolaze u modernim materijalima i s završnim detaljima.

2021 ducan H&M

Kolekcija također uključuje prikladne dodatke za pse, prošivene i pletene kapute te prošivenu torbu za pse za zajedničko stiliziranje.

jesenska 2021 kolekcija H&M

“Volim dualnost ove kolekcije; htjeli smo našim praktične elemente Outdoor opreme približiti našim trendi kupcima. Čak i uz šarmantnu nostalgičnost, postoji osjećaj odvažnosti, noviteta.” – izjavila je Maria Östblom, voditeljica dizajna ženske odjeće u H&M-u.

Facebook Like Button