Hotel Rixos Sharm El Sheikh pravo je mjesto luksuznog opuštanja u Egiptu

Nađete li se u dalekom Egiptu na ljetovanju u Sharm El Sheiku izbor hotela Rixos biti će odličan odabir. Već samim dolaskom u raskošan lobby hotela dobiva se dojam ugodnog iznenađenja kada ugledate tradicionalnog čistača cipela u briljantnoj narodnoj nošnji. Čišćenje je poklon hotela, a vjerujte obuća nakon detaljnog uređenja blista.

Hotel Rixos nudi vrhunsku kvalitetu u svakoj od čak 695 soba i apartmana što jasno govori o veličini ovog modernog zdanja. Udaljen je svega 8 kilometara od zračne luke što je velika prednost kada se nakon leta vrlo brzo stigne u očaravajuće okruženje rashlađenog prostora pod vrućim egipatskim podnebljem.

Uređenja ovog hotela je jednostavno i nadasve moderno, a poželite li obići cijeli kompleks s čak 11 vrhunskih bazena poželjno je pozvati hotelskog vozača koji će vas rado provesti stazama ukrašenih raznovrsnim biljem i palmama u električnom vlakiću.

rixos-sharm-el-sheikh-02

Zašto je hotel Rixos sjajan izbor za smještaj u Sharm El Sheiku

Hotel Rixos Sharm El Sheikh nudi Ultra All Inclusive koncept smještaja te samim time izvrstan odmor ispod savršeno plavog egipatskog neba danju ili noću posutog s milijun zvijezda.

Vrhunska udobnost uzeta je u obzir u svim detaljima tako da sve sobe gledaju na predivno Crveno more, bazene ili vrtove u kojima dominiraju palme, ali i bilje najrazličitijih vrsta i boja.

Neki od apartmana imaju izlaz na vlastite male vrtove s bazenom i vrtnim namještajem što takvoj vrsti smještaja daje posebnu dozu udobnosti i privatnosti. Luksuzni bazeni odgovaraju potrebama svih gostiju, od čega su četiri svojim sadržajima namijenjena djeci. Za obitelji s mališanima na raspolaganju je i Rixy klub za djecu te brojne sportske aktivnosti.

rixos-sharm-el-sheikh-06

Hotelska plaža vrvi dnevnim i noćnim sadržajima od različitih restorana u kojima se nude najistaknutija jela svjetskih kuhinja do barova ili spa mjesta za potpuno opuštanje.

Izdvojeno:

> WIFI internet je dostupan u svim sobama i javnim prostorima te je besplatan za korištenje.
> Na površini od 1200 m2 Rixy Club je otvorio vrata u zemlju bajke za djecu između 4 i 12 godina. S posebnim restoranima, igralištima, kinom te različitim aktivnostima i događanjima, specijalno prilagođenim djeci, mali gosti će naučiti dijeliti zabavne aktivnosti s vršnjacima.

rixos-sharm-el-sheikh-04

Restorani hotela Rixos u Shar El Sheiku

Nezaboravan odmor upotpunit će dva glavna restorana i zamislite čak osam a’la carte restorana u ovom luksuznom hotelu.
Rixos Sharm El Sheikh nudi izvrsne kulinarske poslastice stavljajući u prvi plan kvalitetu usluge u svim restoranima.

U izvedbi međunarodno nagrađenih vrhunskih kuhara daje se novi žar najistaknutijim jelima iz svjetskih kuhinja. Kao nadogradnju na restorane koji nude jela iz svjetske kuhinje Rixos Sharm El Sheikh nudi i specijalne svjetske kuhinje za najzahtjevnije goste.

rixos-sharm-el-sheikh-05

Izdvojeno:

> Svakako je za istaknuti zanmiljivost da jedan od restorana Rixos hotela ugošćuje isključivo goste koji nisu u pratnji djece, što je za pohvalu onih gostiju koji žele potpuni mir za vrijeme blagovanja.
Rixos Royal SPA

Masaže s dalekog istoka, kao što su tajlandska, indijska ili masaža s dalekog Balija te klasične masaže, specijalne terapije, kvalitetne usluge beauty centra svakom gostu poželjni su tretmani za vrijeme odmora. Na raspolaganje su dvije finske kupelji, parna kupelj, turska kupelj te jacuzzi.

rixos-sharm-el-sheikh-03

Izdvojeno:

> Pravo je iznenađenje tradicionalna masaža pjenom
> Cleopatrina kupaona otkriva tajnu ljepote Cleopatre, priznate kao jedne od najljepših žena tadašnjeg svijeta. Peeling, body-wrapping i posebne hidratizirajuće maske prava su blagodat za tijelo i dušu.
Najegzotičnija zabava svaki satu u egipastkom Rixus hotelu

Rixos Sharm El Sheikh nudi zabavu za svaki sat u danu :) Od igara u bazenu i različitih sportskih aktivnosti tijekom dana, uzbuđenje i zabava nastavljaju se sve do u duboku noć.

Izvanredne zabave na plaži, svjetski DJ nastupi, uzbudljive plesne predstave i još mnogo toga, zajedno s veličanstvenom prirodom Crvenog mora, ključ je vrhunske zabave u Rixos Sharm El Sheikhu.

rixos-sharm-el-sheikh-01

Izdvojeno:

> Hotel Rixus je udaljen svega 400 metara od centra Nabqa u kojem se također nude različiti vidovi zabave.

Hotel Rixos Sharm El Sheikh
Nabq Bay, Sharm El Sheikh,
South Sinai, EGYPT

Boravak u Hotelu Rixos Sharm El Sheikh omogućio je: Turkish Airlines

Turkish Airlines Inc.

Facebook Like Button