Jura Stublić i grupa Film najavili koncert u Šibeniku

Jura Stublić i njegova grupa Film najavili su koncert u Šibeniku u srpnju 2021. nakon punih 15 godina što jako veseli sve njihove obožavatelje, ali i one željne dobre zabave uz more !

Dobre vibracije svojim nastupom donose na šibensku Tvrđavu sv. Mihovila u petak, 2. srpnja na najljepšu pozornicu na Jadranu, a pola kontingenta ulaznica prodano je u samo jednom danu!

jura-stublic-1

Jedan od najpoznatijih skladatelja i vokala ovih prostora na sceni je prisutan još od sredine 70-tih, a “Neprilagođen”, “Dijete ulice”, “Moderna djevojka”, “Zajedno”, “Zamisli život u ritmu muzike za ples”, “Kad si mlad”, “Rijeke pravde”, “Boje su u nama”, “Ti zračiš zrake kroz zrak”, “Signali u noći”, “Pjevajmo do zore”, “Sjećam se prvog poljupca” samo su dio impresivnog repertoara ovog karizmatičnog frontmana i autora, jedinstvenog Jure Jupitera.

Publici će u srpnju 2021. u Šibeniku na svom koncertu pokloniti večer punu dobrih vibracija, a osim šibenskog koncerta, Jura Stublić će uskoro najviti još nekoliko datuma svoje ljetne turneje.

jura-stublic

Ulaznice za koncert Jure Stublića i grupe Film u Šibeniku možete nabaviti po cijeni od 120 kuna OVDJE u sustavu Eventim.

Uz dopuštenje: BABA Production (sve fotografije)

Facebook Like Button