Kaftan studio na red carpetu Oscara 2019!

Sjajni dizajnerski BIH modni dvojac, sestre dizajnerice, Nermina Hodžić i Emina Hodžić Adilović poznatije kao Kaftan studio nastavljaju pisati pozitivnu povijest BIH, ali i regionalne modne scene.

kaftan oscar facebook

91. svečana ceremonija dodjela američke filmske akademije THE OSCARS® osim po najboljim filmskim ostvarenjima koja su obilježila proteklu godinu poznata je i po najprestižnijem crvenom tepihu u svijetu na kojem se sinoć po prvi put u povijesti Bosne i Hercegovine i Oscara našao i dizajn nekog modnog brenda iz BiH.

kaftan-studio-oskar-1

Poznati američki glumac Terry Crews se na svečanoj ceremoniji Oscara 2019 pojavio u pratnji svoje supruge Rebecce King Crews koja je za ovu priliku odabrala elegantnu bijelu statement haljinu Kaftan studija iz Sarajeva.

kaftan facebook

Kaftan studio dizajn se tako našao u društvu svih velikih modnih brendova kao sto su Valentino, Oscar de la Renta, Givenchy, Dior, Elie Saab, Versace, Giambattista Valli, Chanel, itd.

Bosna i Hercegovina zaista ima svoj najbolji dizajnerski brend – Kaftan studio, koji već godinama svojom izvrsnošću, znanjem i radom niže uspjehe i jedan je od najvećih pozitivnih primjera mladim generacijama kako u BiH tako i u regiji.

Uz dopuštenje: Priredba (sve fotografije)

Facebook Like Button