Kako savladati prepreke i kako živjeti punim plućima? Knjiga koja nadahnjuje…

Život je ponekad težak, mnogima češće tužan nego vedar i pun prepreka. To svi znaju. No, znaju li svi kako savladati prepreke i kako živjeti punim plućima?

Zoran Salopek, danas uspješan poslovni čovjek, poduzetnik i investitor otkrio je to uspinjući se iz podruma života, svladavajući prepreke kao što su nasilje i alkoholizam u obitelji, neimaština i loše obrazovanje i razvijajući pritom samosvjesnost – sposobnost osobe da očišćena od ograničavajućih i mračnih emocija objektivno sagleda sebe samog i svoju okolinu.

Neboder zivota knjiga salopek

U ovoj knjizi otvoreno i iskreno piše o svom putu prema uspjehu, želeći vam na vašem životnom putu biti mentor, ohrabriti vas, pokazati vam na svojem primjeru kako je sve, baš sve moguće, čak i ako ste siromašno dijete ulice, kakvo je on bio.

Ako niste, to bolje. Naučite li se razvijati kao osoba, dogodit će vam se sve ono što želite. Ono što je svakako najvažnije, čak i ako se ne dogodi to što silno želite, bit ćete potpuno mirni.

„Puteva do promjene ima mnogo. Nismo svi jednaki, niti su nam životi jednaki, međutim svi smo povezani, svi imamo emocije i svi imamo probleme, ali ih možda ne rješavamo dovoljno korjenito i efikasno.

U ljudskoj je prirodi opirati se promjenama, no moja omiljena misao, s kojom ćete se često susretati u ovoj knjizi, glasi: Jedina konstanta je promjena! Ne želite li promjenu, neće je niti biti, ali promjenu, baš kao i sreću i zadovoljstvo, možete odabrati.

Sve možete odabrati. U ovoj ću vam mentorskoj knjizi ponuditi metode i tehnike kojima će promjene u vašem životu dolaziti svjesno, nakon što ste ih vi odabrali i na njima pomno radili.“
Zoran Salopek

osobni razvoj rad na sebi

“Ova autobiografska knjiga stavlja Zorana u ulogu mentora za one koji su spremni čuti njegovu mentorsku poruku. Vi koji ćete otvoriti svoje srce i um, pronaći ćete sebe u grubim istinama života, ali dobit ćete i praktične savjete kako da se s tim istinama nosite. A dobit ćete i inspiraciju, spoznaju da je sve moguće i ostvarivo.”

jacanje duse i uma samopomoc

Iz predgovora Alana Žepeca, osnivača i CEO edukacijske kuće LQ

Zoran Salopek se školovao u Zagrebu gdje je završio Agronomski fakultet na kojem je i magistrirao i radio. Veći dio slobodnog vremena provodio je putujući ruksakom na leđima i učeći o sebi, dovodeći vlastite emocije u ravnotežu te razvijajući vlastitu samosvijest.

Nakon rada na fakultetu i privatnom sektoru uspješno se upustio u razvijanje vlastitog biznisa u turizmu, poljoprivredi, građevini i investicijama, no najveće zadovoljstvo našao je u prenošenju znanja koje je i njemu pomoglo.

Uz odobrenje Planetopija
Zoran Salopek
NEBODER ŽIVOTA
Priča o osobnom razvoju i uspjehu
Cijena 119 kn

Planetipoiju pratite i na Facebooku te na Instagramu