Kako uz nootropicse 2021. učiniti svojom najboljom godinom?

Većina nas vjerojatno želi zaboraviti 2020. godinu i nada se da će 2021. godina ipak biti bolja i veselija. Nije zabranjeno nadati se. Ipak, bilo bi bolje da umjesto da se samo nadamo, uzmemo stvari u svoje ruke.

Što mogu učiniti sada i s resursima koje imam da 2021. godina bude moja najbolja godina?

Prvo, možemo promijeniti stav vezan za krizno doba u kojem trenutno živimo. Riječ kriza izvorno dolazi od grčke riječi krisis u značenju “prekretnica u bolesti” – nakon tog trenutka bolest će se ili pogoršati ili poboljšati. Također, ima korijen u grčkoj riječi krinein što znači “razdvojiti”. Kinezi koriste dva znaka za riječ kriza. Jedan znači “opasnost”, a drugi “priliku”.

Dakle, svaku krizu, pa tako i ovu, možemo sagledati iz drugoga kuta, kao priliku za promjenu, rast i razvoj u svim segmentima života. Ako je to točka prekretnice, zašto svjesno ne bi odabrali da nakon toga stvari kreću “na bolje”? Ako kriza izvorno ima značenje razdvajanja, zašto ne iskoristiti ovo vrijeme da se “sastavimo” i pripremimo za vrijeme koje dolazi.

Jedan od najgorih neprijatelja uspjeha je improvizacija, a jedan od najvažnijih preduvjeta za uspjeh je učenje. Ako već niste, prihvatite koncept cjeloživotnog učenja.
Educirajte se u smjeru koji vas zanima.
Usvojite nove vještine.
Pročitajte korisnu knjigu.

Međutim, ono što bi svi trebali prvo naučiti je kako funkcionira naš mozak. Jer zdravo funkcioniranje našeg mozga, baza je za sve ostalo. Naš mozak troši čak oko 20% ukupnih tjelesnih rezervi energije.

Ali, ako tijelo ne može pružiti dovoljno energije mozgu tada dolazi do moždane magle i mentalnog umora.
Poznato? I to je stanje koje će kad-tad utjecati na sve faktore koji nas vode do uspješnosti i dobrog osjećaja.

prirodni dodatak prehrani vitamini

Ako imate poteškoće s koncentracijom, pamćenjem, suočavanjem sa stresom, umorom, anksioznošću, nesanicom, nedostatkom kreativnosti, pa čak i ako u teretani ne ostvarujete rezultate koje želite, to nužno ne mora imati veze s ovim kriznim dobom u kojem živimo.

Možda jednostavno trebate bolje “nahraniti” svoj mozak.
Probajte nootropicse, dodatke prehrani o kojima u zadnje vrijeme svi pričaju.

Nootropicsi poboljšavaju kognitivne radnje, kreativnost i motivaciju

Uz to pomažu kod stresa, umora, nesanice, anksioznosti, pa i tjelovježbe. To nije magična pilula koja će riješiti sve vaše problem (jer takva ne postoji), ali će vam definitivno pomoći u ostvarivanju svih vaših ciljeva, od poslovnih do privatnih.

Nootropicsi možda zvuče “svemirski”, ali po sastavu su to zapravo biljke stare preko 10 000 godina, a u slučaju biljke Ginko Biloba čak i 250 milijuna godina (najstarije živuće stablo na zemlji). Od biljaka možemo još spomenuti Panax Ginseng – prirodni lijek kineske medicine, Gotu Kolu – čudesnu biljku s vitaminima B1, B2, B6 i Bacopu Monnieri – drevnu ayurvedsku biljku Brahmi.

Nootropicsi mogu biti i nutrijenti kao na primjer vitamini B12, B3, B5 ili L-Karnitin, L-Teanin, L-tirozin, koenzim Q10. Njihova uloga je opkrba s optimalnim spojem vitamina, minerala i aminokiselina koji hrane tijelo i pomažu mu da apsorbira biljne ekstrakte.

prirodni podizaci imuniteta

Jedan od ključnih faktora za uspjeh u 2021. godini bit će kreativnost

Kreirajte nova rješenja za vaš posao. Prepustite se novim idejama, novom dizajnu. Kreirajte nove proizvode. Vizionarski tim wellbeing stručnjaka iz Niksena tako je kreirao svoja dva nova proizvoda koji su bazirani baš na nootropicsima.

Niksen Flow’N'Glow i Nighty Night formulirani su tako da vas svojim nutritivnim svojstvima “podržavaju” kroz svaki djelić vašeg dana.

Koliko je važno imati energije i fokus kroz dan, toliko je važno i pripremiti tijelo za kvalitetan san i oporavak kako bi sljedećeg dana mogli dati najbolje od sebe. Njihov sinergistički efekt ekstrakata bilja, vitamina, minerala i aminokiselina pruža pomoć upravo pri tome.
Proizvode možete pronaći na webshopu niksennutrio.com i Farmacia ljekarnama.

Za sve one koji žele u današnje vrijeme biti uspješni, kontinuirane i sustavne promjene moraju biti standard ponašanja. I to svakodnevno. Svakodnevno konzumiranje nootropicsa prva je promjena kojom možete ostvariti sve svoje potencijale.

I mogli bi dalje nabrajati ideje kako bi vam 2021. mogla biti najbolja godina, ali konzumacija nootropicsa zapravo će vam dati takav “boost” da će vam i samima postati kristalno jasno što i kako činiti, a svima kojima želite dobro, ove godine ispod bora možete staviti Niksenove nootropicse – malu kapsulu za velike promjene.

Facebook Like Button