Kiehl’s otkriva novu noćnu kremu s omega masnim kiselinama

Kiehl’s Since 1851 postao je 2010. godine vodeći brend po pitanju ulja za lice, kada je predstavljen Midnight Recovery Concentrate, formula s moćnom mješavinom biljnih ekstrakata koja pomaže obnoviti kožu tijekom noći.

Midnight Recovery Omega Rich Cloud Cream

NOVA NOĆNA KREMA IZ LINIJE MIDNIGHT RECOVERY BOGATA OMEGA MASNIM KISELINAMA DOKAZANO VRAĆA PUNOĆU I MEKOĆU KOŽI DO JUTRA
Ovaj novi proizvod, poznat pod nazivom od milja „Midnight Magic” koji su mu nadjenuli vjerni korisnici, osvojio je više od 57 nagrada za kozmetičke proizvode diljem svijeta i popularnost mu je toliko porasla da se u svijetu svake minute prodaju dva pakiranja.

Midnight Recovery Concentrate izglađuje izgled umornih linija i pomaže vidljivo ispraviti znakove oštećenja nastalih kao posljedica 30 dana lošeg sna u samo tri noći2, a kožu čini glađom i blistavijom.
Danas Kiehl’s s ponosom predstavlja inovaciju u hvaljenoj liniji proizvoda Midnight Recovery – novu kremu Midnight Recovery Omega-Rich Cloud Cream.

Uz učinkovitost mješavine biljnih ulja brenda Kiehl’s u kombinaciji s novom tehnologijom emulgiranja s pomoću tekućih kristala i moćnim sastojcima, biljnim uljima bogatim omega-6 i omega-3, formula kreme Cloud Cream pomaže pri oporavku zaštitnog lipidnog sloja kože.

Sa 98 % sastojaka prirodnog podrijetla ,ova formula pomaže zadržati vlagu i vidljivo popunjava za mekšu kožu mlađeg izgleda do jutra. Jedinstvena tekstura nalik oblacima nudi luksuzno senzorno iskustvo s umirujućim mirisom lavande, što je čini savršenom za nanošenje prije spavanja.

Midnight Recovery Omega Rich Cloud Cream2

„Putem kliničkih ispitivanja i ispitivanja na potrošačima koji pate od manjka sna otkrili smo vidljiva oštećenja kože, uključujući smanjenu količinu lipida i gubitak hidratacije, koji, ako ih se ne tretira, mogu postati trajnima i dovesti do vidljivih znakova starenja”, objašnjava dr. Nancy Ilaya, globalna znanstvena direktorica brenda Kiehl’s.

„Za poboljšavanje ovih znakova na licu osmislili smo kremu s biljnim sastojcima bogatim omega masnim kiselinama za obnavljanje lipidnog sloja. Formula ulja u vodi upotrebljava jedinstveni emulgator tekućih kristala koji zarobljava kapljice ulja i integrira ih u površinu kože, čime pruža dugotrajnu hidrataciju i učinak obnove lipidne barijere.”

Kiehl’s je proveo klinička ispitivanja i ispitivanja na potrošačima koji pate upravo od nedostatka sna i otkrilo se da oni imaju probleme kože poput manjka sjaja, neujednačene teksture i gubitka punoće uz oslabljenu, oštećenu barijeru kože. 

Klinički je dokazano da krema Midnight Recovery Omega-Rich Cloud Cream vidljivo obnavlja punoću i mekoću kože do jutra . Potrošači su također zaključili da je nanošenje kreme, uz miris koji popravlja raspoloženje, način hidratacije i njege kože koji je ugodan za sva osjetila.

Midnight Recovery Omega Rich Cloud Cream3

U ISPITIVANJU PROVEDENOM MEĐU POTROŠAČIMA NAKON ČETIRI TJEDNA UPOTREBE:
• 87% ispitanika složilo se da koža izgleda popunjeno
• 81% ispitanika složilo se da koža izgleda blistavo
• 90% ispitanika složilo se da koža izgleda nahranjeno i hidratizirano

Uz dopuštenje: L’Oréal Adria

Facebook Like Button