Kolekcija nakita prepuna vedrih boja

Proljeće je poznato po buđenju prirode, a osim nje, bude se i modne kombinacije koje postaju ležernije, vedrije i inspirativne.

Na ulicama se može vidjeti miks novih i starih trendova te mnoštvo boja, a jedino pravilo kojeg se trebate pridržavati kada je moda u pitanju, jest da pravila nema.

argentum-nakit-1

Istinske zaljubljenice u nakit to i te kako dobro znaju te u novoj sezoni biraju modne dodatke koji će se savršeno uklopiti u svakodnevnu igru vedrih boja, modernog dizajna i pozitivnih emocija. Proljetnu kolekciju Argentuma čini neodoljiv nakit koji se s lakoćom može uklopiti u sve modne stilove, od minimalizma do upečatljivih krojeva inspiriranih šezdesetim godinama.

argentum-nakit-2

U novoj kolekciji naglasak je na kompletima nakita koji su i kada je odjeća u pitanju trenutno vrlo popularni. Efektni masivni cirkoni krase prstenje, ogrlice i naušnice, a osim u kompletu, mogu se nositi i pojedinačno.

Paleta boja je vrlo raznolika, a kreće se od žute, narančaste i ružičaste do zelene i plave boje. Potražite novu kolekciju nakita u Argentumu, odaberite svog favorita među proljetnim modnim glasnicima i istaknite se s najljepšim šarenim cirkonima.

argentum-nakit-6

argentum-nakit-5

argentum-nakit-4

argentum-nakit-3

Za više informacija o Argentum kolekcijama i aktualnim pogodnostima posjetite www.argentum.hr.

Uz dopuštenje. Conor (sve fotografije)

Facebook Like Button