Moćne modne kombinacije za svaku prigodu

Stiglo je vrijeme proljetnih vjenčanja, ali i ostalih svečanih prigoda, a s time i pitanje što odjenuti. Većina svečanosti je polu-formalna što znači da za takve prigode možete birati između haljine i ženskih odijela ili kombinezona.

pp-1

Guess  1219,00 kn

SAVJET VIŠE:
Odlučite li se za haljinu, birajte one dugačke, romantične pastelnih boja ili pak cvjetnog printa. Ako ste osoba koja više voli hlače, možete ih kombinirati uz interesantnu bluzu, cipele s remenčićem ili možda odabrati žensko odijelo koje je ove sezone totalni hit.

pp-2

Kad se radi o posebnim prilikama, klasični modeli su nezaobilazni, ali pažnju uvijek možete privući i odjevnim komadom žarkih boja, poput žute ili pak koraljne boje.

pp-3

Ne zaboravite upotpuniti svoju kombinaciju s poželjnim modnim dodacima kao što su satovi jednostavnih linija, minimalistički nakit- lančić ili pak elegantne naušnice koje su se vratile na velika vrata.

pp-4

Kako biste se osjećali ugodno u svojoj koži, ispod svih elegantnih kombinacija odjenite senzualno donje rublje koje će upotpuniti vaš outfit.

Fracomina_cijena na upit (2)

Cjelokupnu kombinaciju za kreiranje savršenog izgleda zaokružit će decentna torbica i elegantne cipele s kojima ćete zablistati na svakoj svečanosti ili zabavi.

pp-5

Patrizia Pepe, Guess, Liu Jo, Palmers, Tommy Hilfiger, Fashion&Friends, Argentum, Fracomina, Carpisa, Springfield, Police, Converse, BMW, MINI, Zlatarna Dodić, Hora Plus i Zaks, brendovi su koji su za vas izdvojili svoje najbolje proljetne komade.

pp-6

Uz dopuštenje: Conor (sve fotografije)

Facebook Like Button