Zamirišite na ljeto – parfem Luisa Cerano

Miris LUISA CERANO pravi je izbor za vruće ljetne dane koji nas čekaju.
Na početku počinje mirisati s vrlo svježim i aromatičnim mirisom kao crveni papar, kardamom i sjemenke korijandera koje prate svježinu sofisticiranim dodirom.

Magnolija, mimoza i breskva otkrivaju mirisno „srce“ parfema koje osvaja svojom notom irisa.

kc-miris-1

Jasmin upotpunjuje prozirne cvjetne elemente: mošus, ambergris i cedrovinu čine bazu, primajući mekani dodir s aromom zrna tonke.

Ova zavodljiva esencija izdana je u ograničenoj seriji kao Eau de Parfum i od ožujka 2019. je dostupna u trgovinama LUISA CERANO. Povodom dvadesetog rođendana, luksuzna njemačka modna kuća Luisa Cerano predstavila je svoj prvi parfem – Luisa Cerano 20.

Parfem Luisa Cerano 20 savršeno utjelovljuje jedinstveni stil i osobnost koju njeguju prave poznavateljice visoke estetike i vjerne klijentice brenda Luisa Cerano.

Luisa Cerano parfem lansiran je zajedno s kolekcijom za proljeće ljeto 2019. The Glam Capsule ženstvena je kolekcija laganih razigranih komada dok je Cool Down kolekcija prepuna streetwear elemenata sa snažnim bojama koje odišu dozom ležernosti, a Urban Nature kolekciju karakterizira multikulturni utjecaj velikih gradova.

Luisa Cerano dio je HAUBER grupe, tekstilne dinastije bogate tradicije u Južnoj Njemačkoj, gdje je nastala tekstilna industrija.

Ferdinand Hauber postavio je temelje za grupu 1870. godine, a kompanija se vodi kao obiteljski posao s na čelu s Walterom Leuthearom, članom četvrte generacije osnivačke obitelji.

Kako su i njegovi sinovi Michael i Jürgen Leuthe dio menadžerskog tima, peta generacija zapravo je već uključena u vođenje tvrtke.

kc-miris-2

Distributer brenda Luisa Cerano je hrvatska kompanija Tekstilpromet, koja je već 70 godina lider na hrvatskom tržištu i koji se vodi mišlju da neke stvari ne treba mijenjati, a to su udobnost, kvaliteta i ljepota svakog odjevnog predmeta kojeg nudi.

Svoje bezvremenske Luisa Cerano komade možete pronaći u Luisa Cerano trgovini na Trgu bana Jelačića 6.

Uz dopuštenje: Alert (sve fotografije)

Facebook Like Button