Kolekcija Paco Rabanne H&M donosi svjetlucabi stil s elegantnim krojem

Kolekcija Rabanne H&M donosi revolucionarni stil namijenjen plesnom podiju u novu dimenziju, spajajući legendarne svjetlucave šljokice s jednostavnom sportskom odjećom i elegantnim krojem.

kaput hlace top cizme

Suradnja Rabanne H&M spaja futuristički dizajn s inovativnom izradom, a kolekcija se oslanja na ikonske kreacije iz 1960-ih pokojnog osnivača kuće Paca Rabannea, koje je od 2013. ponovno pokrenuo kreativni direktor Julien Dossena.

muski sako muske hlace duga haljina

Obuhvaćajući žensku odjeću, mušku odjeću, dodatke kao I dodatke za kuću, kolekcija će biti dostupna u Centru Cvjetni i online na hm.com 9. studenog 2023.

haljina gleznjace torbica

Ključni komadi za žene uključuju metalik mrežaste haljine inspirirane Rabanne arhivom kao i romantične haljine od šifona ukrašene kamenčićima i leopard printom. Za muškarce srebrna odijela i mrežaste majice. Što se tiče modnih dodataka, kolekciju čine suvremene interpretacije na Rabanne metalne, mrežaste torbe, zajedno s čizmama u western stilu i šljokičastim papučama.

mini haljina kaubojke torbica

Kolekcija je izrađena od dugotrajnih, visokokvalitetnih tkanina, s vrhunskom kvalitetom kože i vune koja se pojavljuje u dodacima, odjeći, odijelima i pletenini. Po prvi put i za H&M i za Rabanne, kultni metalik mrežasti komadi kuće sadrže i reciklirani i konvencionalni metal, što je rezultat višemjesečnog razvoja. Ukrašeni predmeti imaju reciklirane PET šljokice i kamenčiće od recikliranog stakla.

2008-Look Book_300ppi_8

O H&M dizajnerskim suradnjama

H&M je bio pionir u oblasti modne suradnje, pokrenuvši svoju seriju dizajnerskih kolaboracija u partnerstvu s pokojnim Karlom Lagerfeldom u studenom 2004. Od tada se udružio s nekim od najvećih imena u industriji, uključujući Versace, Comme des Garçons, Balmain, Maison Margiela, Stella McCartney i nedavno Mugler, kako bi ponudili kolekcije ograničenih izdanja koje čine visoku modu pristupačnijom.

haljina leopard uzorak

Facebook Like Button