Nakit s porukom

Ove sezone nositi ćemo nakit koji donosi poruku i dodatno naglašava modnu osobnost. Zlatne i srebrne kolekcije nevjerojatnom lakoćom se usklađuju s dnevnim i večernjim kombinacijama, izražavaju »statement« i notu osobnosti.

B4

Zlatna kolekcija B4 je zapanjujuće moćna i dojmljiva. Osnovni oblik je elegantno dizajniran kako bi do izražaja došla moderna i bezvremenska elegancija. Naglašava hrabrost, odvažnost i nepogrešiv stil. Kolekcija je izrađena u tri kombinacije: od modernog crvenog zlata i crvenih briljanata, od žutog zlata i bijelih briljanata, te od bijelog zlata i bijelih briljanata. U kolekciji su ogrlica, naušnice i prsten.

zlatarna-celje-prsten

La Luna

Zlatna kolekcija La Luna zlatne snove pretvara u stvarnost. Kolekcija La Luna simbolizira ženstvenost i tajanstvenost, te otvara neslućene mogućnosti u noćnom plavetnilu. Unikatan dizajn kolekcije upotpunjen je kraljevski plavim safirima, a kolekciju čine ogrlica, prsten i naušnice.

zlatarna-celje-lancic-s

Tribe

Srebrna kolekcija s pozlatom osvježena je kolekcija koju potpisuje najuspješnija slovenska skijašica Tina Maze. Poruka kolekcije je potraga za iskonskim, povezanost s modernim plemenom, te jedinstvo s prirodom. Kolekciju čine ogrlica i prsten.

zlatarna-celje-nakit

Matrix

Srebrna kolekcija Matrix također nosi pozlatu, a u kolekciji su ogrlica, prsten i naušnice. Mladenačka i odvažna, kolekcija pripada svijetu umreženosti, komunicira snalaženje u virtualnom okruženju i stil koji pripada budućim generacijama.

Među novim srebrnim kolekcijama Zlatarne Celje su i kolekcije Frozen Creek, Flames i Baroque koje su dostupne putem 21 poslovnice Zlatarne Celje u Hrvatskoj.

Uz dopuštenje: Ambrela komunikacije (sve fotografije)

Facebook Like Button