Kombinacije efektnog poslovnog chica

Kraljica poslovnog casuala i jedna od omiljenih splitskih dizajnerica Gorana Milaković s brendom Bubabu DESIGN donosi nam novu sjajnu kolekciju prepunu efektnog poslovnog chica namijenjenu urbanim poslovnim ženama.

Inspirirana urbanim ženama, Gorana nam donosi kolekciju u kojoj se najviše ističe samouvjerenost, te modni igra čiji je cilj na kraju biti posebna.

nova-kolekcija-bubabu-01

Nakon godina niza uspješnih kolekcija i predstavljanja na gotovo svim domaćim tjednima mode, Bubabu DESIGN ne posustaje te svakom novom kolekcijom ukazuje na dubinu inspirativnog vrela, potvrđujući zrelost i perfekciju u odabiru modela i izradi krojeva. Bubabu DESIGN stvara za uspješne, urbane poslovne ratnice koje svim svojim stilom ne žele ostati nezamijećene.

nova-kolekcija-bubabu-5

„Isto kao i do sada nastavljam pratiti svoj smjer inspiriran urbanim, užurbanim ženama i stvaram za njih. Vodi me njihova samouvjerenost, potvrđujem je, želim je svojim modelima istaknuti pa i ojačati.

Kolekciju nekako najlakše mogu opisati kroz viziju isticanja upravo te samouvjerenosti, imajući u vidu misiju kako ostati svoja, a sve na kraju s ciljem biti posebna. Nadam se da svojim modelima uspijevam u tome.

nova-kolekcija-bubabu-7

Moda je i treba ostati igra, i dalje stojim pri tome, u toj igri uvijek se nečemu vraćam i prisjećam, pa tako mogu reći da je ova igra iz 80-tih, i dijelom 90tih, na neki moj način.

Odabrala sam zemljane, prirodne tonove, mislim da će se lijepo uklapati u nadolazeću zimu, a taj izbor je nešto novo za mene“, opisala je kolekciju Gorana Milaković.

Kolekcijom Gorana ostaje vjerna oversize krojevima, spretno naglašava voluminozne rukave, smjer je koji prate hlače uz prepoznatljive kapute i bluze koji čine trademark modele Bubabu DESIGN-a.

Modne vizije materijalizira potvrđujući svoju spretnost u gospodarenju materijalima, pa tako kolekcijom dominiraju svila i vuna, neobrađeni pamuk te umjetna koža.

nova-kolekcija-bubabu-8

Kolekciju prati kampanja iza koje stoji kreativni produkcijski tim, Antonio Stipinović potpisuje fotografije, za šminku modela Barbare Kurtović bila je zadužena Helena Stanić, a za frizuru Beauty centar Chiara.

nova-kolekcija-bubabu-4

Modele Bubabu DESIGN-a možete pronaći u prostoru showrooma koji se nalazi na adresi Vukovarska 178, Split. Dok će ljubitelji hrvatskog modnog dizajna modele iz nove kolekcije Bubabu DESIGN moći vidjeti sutra 15.10.2019. u sklopu Zagreb Fashion Destinationa koji se održava u Zagrebačkoj Tvornici kulture s početkom u 20h.

Uz dopuštenje: Kapetanović komunikacije (sve fotografije)

Facebook Like Button