Nova jesenska modna priča brenda ELFS

Ove jeseni dočekala nas je još jedna modna pustolovina i priča brenda ELFS.

Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić ponovno su učinili ono što godinama rade najbolje kolekciju za žene i muškarce, za jesen i nadolazeću zimu koja prikazuje novu dimenziju ELFSA, a sudeći prema prvim reakcijama popularnost ovog brenda i njihov status na modnoj sceni još je jednom potvrđen.

nova-elfs-modna-kolekcija-27

nova-elfs-modna-kolekcija-29

Proteklih sezona dvojac je za svoje poklonike priređivao prave modne spektakle revijama salonskog tipaa nova je kolekcija vrlo zaokružena i zadržala je ono što ovaj dvojac krasi od samih početaka karijere, a to je vjernost njihovoj viziji žene koja želi biti posebna u svakoj prilici.

nova-elfs-modna-kolekcija-22

nova-elfs-modna-kolekcija-25

Jesensku kolekciju predstavlja djevojka u kostimu od crno-bijelog tvida, a potom sljede i ostali ženski modeli ove pomalo drugačije modne priče.

Premda u kolekciji dominiraju haljine, ključni komadi ipak su kaputi koje krase zanimljivi detalji na rukavima i veliki krzneni ovratnici, ali i tople zimske jakne za žene i muškarce.

nova-elfs-modna-kolekcija-18

nova-elfs-modna-kolekcija-20

Brojni su odjevni komadi s njihovom prepoznatljivom logomanijom, s kojom se igraju od samih početaka. Ona nikada nije bila eksplicitnija, ali istovremeno i suptilnija, ovisno o grupi odjevnih predmeta, a dopušta i potiče individualnost te interpretaciju kolekcije vlastitim stilskim potpisom.

nova-elfs-modna-kolekcija-15

nova-elfs-modna-kolekcija-17

U ovoj modnoj priči dolaze nam i raskošne i glamurozne haljine midi dužine, u kojoj bi svaka žena dominirala red carpetom, a u kolekciji je moguće je pronaći po jednu za svaku priliku, od onih namijenjenih poslovnijim prilikama do ležernijih i svakodnevnijih varijanti.

Traperice, trenirke, trendy sportske čarape, šilterice, šalovi, kape, brojni modni dodaci te torbe koje ove godine stižu u raznim veličinama, od mini do onih predimenzioniranih – ljubitelji ovog modnog dvojca ove će sezone pronaći sve ono što će im trebati da zaokruže svoj stil te hrabro zakorače u zimu.

nova-elfs-modna-kolekcija-10

nova-elfs-modna-kolekcija-13

nova-elfs-modna-kolekcija-06

nova-elfs-modna-kolekcija-08

nova-elfs-modna-kolekcija-12

nova-elfs-modna-kolekcija-16

Uz dopuštenje: XOXO (sve fotografije)

Facebook Like Button