Jakne, kaputići i haljine u jesenskim modnim kombinacijama

S modnim jesenskim komadima izrađenim od recikliranih materijala ili materijala koji imaju manje utjecaja na okoliš, jesenska kolekcija nastavlja isticati predanosti.

Od kariranih kombinacija do haljina s animal printom i majica s kapuljačom, sve dolazi u paleti laganih neutralnih, crnih i narančasto-crvenih boja, dok je dizajn i dalje sofisticiran.

kaput fashion

Reciklirani materijali ključni su za H&M-ovu jesensku kolekciju 2020. koju nalazimo u haljinama, majicama, pletenini. Najčešće se izrađuje od rabljenih PET boca, reciklirani poliester obrađuje se i prede kako bi se stvorila tkanina koju je lako održavati.

jakna traperice

Ostali komadi iz kolekcije izrađeni su od organskog pamuka ili mješavine izrađene od TENCEL ™ liocelijskih vlakana.

Haljine koje laskaju figuri u kombinaciji s udobnim oversized majicama s kapuljačama koje se mogu nositi kao haljine i kariranom košuljom koja se može prebaciti preko svake odjeće u kombinaciji sa tajicama i slim trapericama.

hlače tenisice

Pletenina odiše dolčevitama i crop krojevima, dok su jakne elegantnog boxy kroja. Detalji u kolekciji uključuju nabore, široke manšete i suptilne bočne proreze.

Paleta boja sadrži lagane neutralne tonove, crnu i izražajno narančasto-crvenu boju. Animal print i različite vrste kariranih uzoraka povećavaju sofisticirani, kozmopolitski izgled.

pernata jakna čizme

„Želimo upotrijebiti našu veličinu kako bismo promjenu doveli do cirkularnog i obnovljivog načina. Ova H&M kolekcija nevjerojatan je primjer koliko smo pomoću tehnologije i inovacija uspjeli zamijeniti konvencionalne materijale recikliranim alternativama”, kaže Pascal Brun, globalni menadžer održivosti u H&M-u.

„H&M’jesen 2020 govori o bezvremenskoj klasici ali i trendi komadima koje ćete rado nositi cijelu sezonu. Održivi materijali, prigodnih jesenskih uzoraka must have su svake garderobe, “kaže Maria Östblom, voditeljica dizajnerske ženske odjeće u H&M-u.

Facebook Like Button