Uđimo u jesen u privlačnim i ženstvenim haljinama

Svakom kolekcijom dizajnerica Diana Viljevac pridobiva nove obožavateljice svojim prepoznatljivim dizajnom i estetikom. Novom kolekcijom dodatno je učvrstila reputaciju brenda posvećujući kolekciju samouvjerenim ženama, i nagovijestila obojenu jesen.

d-viljevac-kampanja-2

d-viljevac-kampanja-1

Kolekcija Jesen 2018. broji 12 haljina, konstrukcijski zamišljenih da naglase liniju tijela i obline te prekriju nedostatke na tijelu. Bazirana je na klasici uz blagi odmak u vidu različitih vrsta izreza te minimalnih detalja.

d-viljevac-kampanja-7 d-viljevac-kampanja-6

Ipak, najveći odmak od dosadašnjih kolekcija dizajnerica je napravila kroz kolorističko bogatstvo, te osim inovativnih modela haljina nudi paletu od 30 boja, dok odabir boje prepušta mašti i željama svojih klijentica koje tako u svom ormaru imaju unikatni i personalizirani proizvod.

d-viljevac-kampanja-4

d-viljevac-kampanja-3

Vizualni identitet brenda očuvan je, dakle, krojevima koji odišu jednostavnošću i elegancijom, no prkos jeseni kroz dodatak jarkih boja dizajnerica objašnjava kao potrebu da stvara uravnoteženi kontrast: „Boje su važne jednako koliko i kroj koji nosimo.

Uz utjecaj koji boje imaju na naše osjećaje i raspoloženje, pokušala sam spojiti nespojivo i ponuditi klijenticama blagi odmak od uobičajenog. Zašto u tmurno i hladno jutro ne bismo obojili svijet?“

d-viljevac-kampanja-9 d-viljevac-kampanja-8

Dosadašnji koncept izbacivanja nove kolekcije svakih mjesec dana i sudjelovanja klijentica u stvaranju vlastite haljine putem odabira boja pokazao se iznimno uspješnim stoga dizajnerica nastavlja s radom fokusiranim na potrebe i reakcije kupaca: „U ovu kolekciju utkano je dosadašnje iskustvo te želje klijentica koje uvijek s radošću poslušam.

Sretna sam kada mogu usrećiti druge, vjerujem da se kupci u Showroom-u na adresi Šenoina 11/2. kat osjećaju ugodno i da im puno znači što ih prilikom kupnje, osim mene, dočekuju i educirane dizajnerice i što osim s haljinom iz Showroom-a odlaze i sa savjetom.“

d-viljevac-kampanja-5

Kolekciju je moguće vidjeti na web stranici www.dianaviljevac.com, dok je za sve iPhone i Andriod korisnike dostupna i aplikacija kako bi Vam kupnja bila jednostavnija.

Uz dopuštenje: Priredba (sve fotografije)

Facebook Like Button