Ženstvena i zavodljiva jesen s Patriziom Pepe

Patrizia Pepe je predstavila novu reklamnu kampanju “Join the Club” snimljenu na ulicama New Yorka koja savršeno opisuje ženstvenu i zavodljivu kolekciju jesen/zima 2018.

Patrizia Pepe predstavila je novu reklamnu kampanju “Join the Club” koja je nastala na ulicama grada koji nikad ne spava, očaravajućeg New Yorka. Kampanja je naglašena osvijetljenim šarenim neonskim svjetlima koja dočaravaju nepogrješivi glam ugođaj.

Glavne protagonistice čine odvažne djevojke slobodnog i senzualnog duha koje su se komadima iz Patrizia Pepe Fall/Winter ’18 kolekcije s naglašenim svjetlucavim accessoriesom, savršeno uklopile u atmosferom mističnog New Yorka.

patrizia-pepe-2 patrizia-pepe-1

Kroz cijelu kampanju se proteže motiv ženske snage, dok naglašen i upečatljiv Fly logo poziva ljubitelje mode u svijet jedne i jedinstvene Patrizie Pepe. Osim iznimnog vizualnog iskustva, novu kampanju opisuje i glazba. Tako je planetarno popularni hit Bang Bang, kojeg izvodi ambasadorica brenda i svjetski poznata glazbena zvijezda – Dua Lipa, provučen kroz cijelu kampanju, naglašavajuć čvrstu vezu između mode i glazbe.

Patrizia Pepe u novoj sezoni naglasak stavlja na mix stilova ističući nove siluete. Prozračni modeli obogaćeni su dekorativnim aplikacijama i cvjetnim motivima, dok asimetrični krojevi upotpunjeni sofisticiranim detaljima kao i jedinstvenim footwearom poput visokih čizama i trendi gležnjača te torbica neodoljivog dizajna, ističu moć i nepogrješiv ukus svake profinjene djevojke.

patrizia-pepe-4 patrizia-pepe-3

Zbirka je i dalje vrlo ženstvena, zavodljiva i opuštena te se s lakoćom može kombinirati na razne načine. Rokerski i pomalo buntovnički duh koji je oduvijek prisutan DNK-u branda, omekšan je suptilno senzualnim modelima kao i delikatnim dizajnom posebno krojenih sakoa te dugim profiliranim haljinama posvećenim detaljima.

Patrizia Pepe talijanski je brend koji je u 25 godina dugoj tradiciji, zahvaljujući iznimnoj kvaliteti, jedinstvenom dizajnu i minimalističkom stilu zauzeo svoje mjesto na tržištu.

Dođite u ovaj ekskluzivan store u samom srcu Zagreba i otkrijte jedinstveni i mistični Patrizia Pepe svijet!

Facebook Like Button