Kreativni proljetni trendovi stavljaju naglasak na bezvremenske komade

Kreativni modeli jakni, majica i hlača ovog će proljeća 2022. pozivati na modnu osviještenost i naglasak stavljati na bezvremenske komade koji traju duže od jedne sezone…

amarie-modna-kolekcija-ljeto-1

Stvorena sa svrhom da traje

Proljetna A’marie djevojka samouvjereno spaja nježno i statement, majstorica je besprijekorne elegancije, vrckava ljubiteljica djevojačke zaigranosti i zavodljiva romantičarka koja svakim svojim outfitom pokazuje koliko je individualna i posebna.

amarie-modna-kolekcija-ljeto-2

U ovoj se proljetnoj kolekciji izuzetna pažnja posvetila oko brige o prirodi i pažljivom biranju ekološke tkanine, promišljeno ugrađene u kreacije koje su nosive u svim prilikama i koje ne robuju trendovima već slave slow fashion pokret i unikatan stil.
Odjevne modne kombinacije u sebi nose dozu eklektizma, no istovremeno očaravaju svojom finoćom i ženstvenošću koja dolazi do izražaja u svakoj kreaciji.

amarie-modna-kolekcija-ljeto-3

Dizajnerica u novoj kolekciji akcent stavlja na vegan kožu te na brojne statement modele koji će postati miljenici svake modne individualke. Kreirani da zaokruže odjevnu kombinaciju – vrhunski krojeni baloneri, jakne, hlače, suknje, kombinezoni i haljine od mekane kože ključni su komadi sezone.

Baloneri u zelenoj, crnoj i boji pijeska vaš su proljetni saveznik, komad koji ćete prebaciti za jutarnju šetnju, odlazak na posao, popodnevno trčkaranje gradom, ali i u večernjim prigodama preko vaše omiljene haljine.

amarie-modna-kolekcija-ljeto-4

Culottes hlače osvajaju mogućnošću kombinacija. Od onih s bijelim T-shirticama i tenisicama, preko igre s pamučnim čipkanim košuljama pa sve do slojevitih stylinga s ručno izvezenim vestama.

Haljine su čarobne i jednostavno stvorene da istaknu ono najbolje na vama. Moćne i zavodljive, postaju vaš omiljeni komad za svečane prilike. Kao i uvijek, u A’marie kolekciji očekuju vas i nježne, romantične bluze pune ljupkih detalja, u zanimljivim materijalima, uzorcima i krojevima.

amarie-modna-kolekcija-ljeto-5

S posebnom pažnjom osmišljene su ručno vezene i ukrašavane pamučne veste, lako kombiniranih boja i šarmantnih vezova. Svaka kreacija dolazi s pričom – u sebi nosi lokalnu tradiciju, znanje i kvalitetu, a svrha joj je da na magičan način zaokruži vaš individualan styling.

Remenje je rađeno u nekoliko manjih tradicionalnih faktura, dok su fantastične torbe od ekološke vune rezultat suradnje brenda Wool Fabrique by Maya Bekto i A’marie.

Torbe u ovoj modnoj kolekciji ručno su izrađene zbog načina proizvodnje, te je svaka samim time unikatan primjerak koji ponosno njeguje tradiciju umijeća tkanja.
Bilo da ih nosite u ležernim stylinzima uz bež hlače od cupre i čipkastu bluzu, ili u nešto finijem izdanju uz lakiranu jaknu boje karamele i malu crnu haljinu – ova torba izgleda sjajno u svim situacijama!

moda odjeća jakna

Posebna pažnja usmjerena je i na neodoljive detalje pa tako kožne balonere krase viskozne podstave s razigranim printevima koji se prožimaju kolekcijom u obliku ženstvenih haljina i bluza. Tu su i špage s kožnim detaljima zbog kojih svaka kreacija dobiva nevjerojatno ležeran i street prizvuk, a opet ostaje elegantna i nadasve profinjena.

amarie-modna-kolekcija-ljeto-6

Bogata A’marie kolekcija pušta modnu individualku da ove tople sezone u maštovitim kreacijama pronađe svoje favorite uz koje će slaviti unikatnost. Da poput nježnog proljetnog jutra zablista s prvim zrakama sunca i svijetu pokaže zašto je tako posebna.

“Kada kreirate imajući na umu prave vrijednosti, i kada se s pažnjom i poštovanjem odnosite prema ljudima i njihovoj tradiciji, unoseći pritom u svaku kreaciju veliki trud, jednostavno stvorite ljepotu.” – izjavila je Anamarija Brkić.

Fotograf: Senja Vild

Facebook Like Button