Ljeto ne možemo zamisliti bez haljina, tunika i laganih kombinezona

Ljeto ne možemo zamisliti bez haljina, tunika ili pak laganih kombinezona koji su ultimativno lagani i prozračni, ali ujedno i chic. Provesti ljeto u što laganijoj i prozračnijoj odjeći, a istovremeno privlačiti poglede želja je skoro svakog od nas.

fracomina.it (6)

Fracomina ljetna kolekcija oduševljava upravo zbog odjeće koja je moderna, ženstvena a ujedno i lagana za prave ljetne dane.

fracomina-moda-1

Duge i lepršave haljine idealne su za vruće dane, dijelom zbog udobnosti, a dijelom zbog opuštene estetike i nonšalantnog šika. Osim haljina, odlični su i topići u raznim bojama koje možete kombinirati uz sve vruće hlačice ili suknje.

fracomina-moda-5

Preferirate li elegantni stil, kombinezoni su idealni za svako doba dana, bilo da se spremate za poslovni sastanak, šetnju ili večernji izlazak.

fracomina-moda-4

Dodatno možete izraziti svoju osobnost laganim hlačama u veselim i živim bojama ljeta ili pak cvjetnim uzorcima koji su ovosezonski hit.

fracomina-moda-3

S obzirom na to da su komadi odjeće poznatog talijanskog brenda Fracomina raznoliki i privlačni, nije ih teško uklopiti u vlastiti stil i nositi na svoj jedinstveni način.

fracomina-moda-2

Potražite svoju Fracomina kombinaciju i uživajte u ljetu.

Uz dopuštenje: Conor (sve fotografije)

Facebook Like Button