Kupujmo manje, kupujmo kvalitetno

Nova, svježa i zanimljiva kolekcija ljetne odjeće, od košulja, hlača, haljina i ostalih laganih lepršavih komada predstavlja se kroz marku BREND.

haljina ljetna haljina

BRAND je zapravo cijela dizajnerska obitelj, koja stvara odjeću prepunu mašte, stiliziranu prema potrebama moderne obitelji.
Bračni par s čak troje malene djece od 7 mjeseci, 2 godine i 4 mjeseca, imaju svoj prepoznatljiv identitet, jer kako kažu, nije bitno ime, nego ono što stvore.

brand-modna-kolekcija-1

Zajedničko stvaranje i zajednički život im je na prvom mjestu i baza je od koje polaze, a kroz veselje koju dobivaju u obitelji, dolaze i same ideje za dizajn te kreativno nasljeđe. Svaki novi uradak njihove odjeće smatraju pomakom u novu, divniju stvarnost.

brand-modna-kolekcija-2

Jedan odjevni predmet poput košulje, može se nositi na četiri načina, kao i nova poslovna košulja koja dolazi s vlastitim ovratnikom od istog materijala, jer nema gumbe. Prema tome, može se stilizirati prema preferenciji kupca; zakopčana do grla ili bez ovratnika, što mijenja vizualizaciju stila iz poslovnog u ležerno, za druženje na večerama ili šetnju po gradu.

brand-modna-kolekcija-3

BREND znači da svaka žena živ za sebe, ona je posebna jedinka, kako kaže dizajnerica, te izdvaja “BREND ste vi sami za sebe, jer je svaka žena prekrasna stvarnost i doživljaj ljepote neovisan o konstituciji nametnutih standarda!”, zato iz ove obitelji modnih dizajnera iz svake kreacije isijava doza umjetnosti i posebnosti.

brand-modna-kolekcija-4

Nadalje ističu kako je najvažniji dio BRENDA zapravo doživljaj svakog predmeta kojeg stvaramo sami svojom osobnošću. Svaka žena svojim posebnim ja, čini kreaciju jedinstveno njezinom.

brand-modna-kolekcija-5

“Želimo prenijeti beskonačnu radost svakog komada koji je ručno izrađen, tako da kroz godine postojanja BRENDA i svakog odjevnog predmeta kojeg žene uzmu u ruke, osjećaju kvalitetu i svoju vlastitu važnost u svakoj prigodi. Svi smo mi dio ovog svijeta slagalica, a bez jednog komada slika svijeta nije potpuna.” ističe BREND.

brand-modna-kolekcija-6

Uz svaki predmet, žena dobije i njihovo vlastoručno pismo jer smatraju da širenje dobrog dizajna i dobrote počinje od nas samih. Poručuju kako je važno brendirati sebe i time početi mijenjati svijet na bolje mjesto, za naše prijatelje, obitelj i djecu koja će trebati taj bolji svijet.

hlace sos

Na fotografijama predstavljaju komade iz svoje nove kolekcije DIVA haljina, te poslovnih suknji s iznimno visokim strukom koje se mogu stilizirati za baš svaku prigodu.

brand-modna-kolekcija-8

Za kraj, prenose nam poruku ljubavi, kako između sebe tako i prema planetu Zemlji, koji pati zbog prevelike potrošnje odjeće i zagađenja; “Kupujmo manje, kupujmo kvalitetno. Volimo vas, volite se. Vaš BREND.”