Last Minute Open Jazz Festival u Balama

15 godina festivala i jazz-a u srcu Istre,, Jazz Festival u Balama i ove 2021. godine!

Jazz kao stil života, način učenja, komunikacije, zen turizam…ponovo su misli vodilje malog no srčanog organizacijskog tima Last Minute Open Jazz Festivala, koji petnaestu godinu za redom, u Balama, od 1.-4. kolovoza organizira pravu oazu za sve željne doživljaja za sva osjetila.

Jazz Festival u Balama 2021

AKADEMIJA SVEGA – LAST MINUTE OPEN JAZZ FESTIVAL
U samom srcu ljeta, u srcu Istre, organizatori za svoje vjerne, te uvijek i nove posjetitelje, pripremaju internacionalni festival koji će ove godine ugostiti glazbenike iz Hrvatske, Srbije, Austrije, Italije, Mađarske i Nizozemske.

Uz već tradicionalni festivalski bouquet kojeg čine raznoliki stilovi jazza koji se svake godine mogu čuti sa Trga Tomaso Bembo, dodatni naglasak festival je stavio na hommage glazbi Astora Piazzole, priključujući se tako cijelom svijetu koji obilježava 100 godina od rođenja ovog argentinskog revolucionara tanga.

Pojačanje festivala omogućili su Austrijski i Mađarski kulturni forumi, te će tako ovaj festival po prvi puta imati 3 koncerta za otvaranje i za zatvaranje festivala!

Istra festival i jazz koncert u Balama 2021

Festival podržava Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske te Ured Predsjednika RH, odviti će se u skladu sa svim epidemiološkim smjernicama, a program donosimo u cijelosti:

1.8. NEDJELJA
BB PULA (HR)
TANGO APPASIONATO (HR)
DJABE (HU)

2.8. PONEDJELJAK
GENTLEMAN (HR)
NAKED (RS)

3.8. UTORAK
SKETCHBOOK QUARTET (AT)
DUO ACCELLORANDOM (SLO)

4.8. SRIJEDA
RATKO DIVJAK KVARTET (SLO)
DANIEL CACCIA & ORGAN TRIO (IT-HR-NL)
DAMIROV DJANGO GROUP (CRO)

Pratite više i na službenoj Facebook stranici

Direktor festivala: Tomislav Pavleka, Kamene priče
Umjetnička produkcija: Melita Lovričević

Uz dopuštenje tekst i fotografije: LMOJF team

Facebook Like Button