MODULEE u srpnju i dalje ostaje mjesto odlične glazbe i finih zalogaja

Sve do 31. srpnja 2021. godine na preko tisuću kvadratnih metara smještenih na prostranoj površini između Velesajma, Hipodroma i Bundeka, Modulee i dalje ostaje jedinstveno mjesto za druženje, s brojnim zabavnim, kulturnim i gourmet sadržajima.

glumica mila elegovic 2021 modulee

Uz disko kuglu i milijun lampica srpanj u Zagrebu nikako neće biti monoton jer sve do kraja srpnja tu su novozagrebački Modulee! Sredinom lipnja u Novom Zagrebu je postavljen modularni pop-up kompleks, svojevrsna urbana oaza, koja je čim je otvorena raznovrsnim programom i urbanom arhitekturom privukla brojne posjetitelje.

srpanj u zagrebu 2021 Modulee atmosfera

STREET FOOD ZALOGAJI, KOKTELI, GLAZBENI PROGRAM, IZLOŽBE
Restorani u sklopu kompleksa i dalje nude razne svjetske kulinarske kreacije u street-food formi – ponuda je zaista raznovrsna.

Tu su zanimljivi kubanski specijaliteti i kokteli koje potpisuje beach bar EAT ME, klasični burgeri s prženim krumpirićima koje nudi Cargo, ali i oni od jelenjeg mesa i sočni pulled pork sendviči iza kojih stoji Erupcija užitka, a kod njih možete naručiti i prženi batat.

srpanj gastro dogadanje zagreb Modulee

Hummus s kruščićima, dnevnu ponudu tjestenine, aromatične mazalice s kajmakom i sočni lava cake priprema Nargilla Bar45, a da ne bi sve ostalo samo na imenu bara, osigurali su i nargile. U ponudi je i dnevno svježi sushi poznatog ribljeg deli shopa Fisherija koji se udružio s AFŽ ekipom koja je uz sushi osigurala hladne pjenušce sa zagorskih brega.

pice i hrana gastro dogadanje zagreb Modulee

Centralni bar Peaches & Cream je opremljen ogromnim količinama leda za osvježavajuće, zanimljive ljetne koktele, a osim koktela, posjetitelji se mogu osvježiti craft pivom, vinom, kao i bezalkoholnim pićima te se rashladiti i zasladiti ručno rađenim sladoledom Valle Losca iz Voloskog – možete birati između okusa teranina, gin tonica, pistacije, čokolade, jagode i vanilije sa smokvama u prošeku – koji god kušali, nećete pogriješiti jer za ovaj sladoled stižu samo riječi hvale.

gastro dogadanje 2021 srpanj Modulee

Sredinom srpnja na jednodnevno gostovanje sa svojim slasnim zalogajima dolazi i poznata hrvatska gastro blogerica Sandra Rončević, koju publika poznaje kao autoricu bloga O slanom & slatkom: o svemu, točnije @oslanomislatkom i autoricu kuharice Mrvu ovog, zeru onog – ako ste se ikad pitali kakvog su okusa zalogaji koje Sandra objavljuje na svojim društvenim mrežama, ne propustite priliku kušati ih!

burger gastro dogadanje zagreb Modulee

OVDJE možete pročitati i više nego zanimljiv intervju sa sjajnom foodblogericom Sandrom Rončević!

koncert srpanj 2021 zagreb Modulee

Na pozornici se svakodnevno izmijenjuju razni DJ-evi, kao i live izvođači koji svojim ritmovima dodatno obogaćuju atmosferu i daju onaj pravi, pravcati osjećaj ljeta, a tome doprinosi i ogromna svjetlucava disko kugla postavljena na samom ulazu.
Kroz srpanj ostaje aktivna i pop-up galerija, organizirana u suradnji s galerijom Kak se šika iz Ilice 93, namijenjena baš svima, posebno mladim neafrimiranim autorima, koji žele izložiti, ali i prodavati svoje radove.

Do kraja srpnja u planu su još mnogobrojna događanja, poput kvizova općeg znanja, promocija knjiga, raznih izložbi, odličnih glazbenih nastupa, a čitav se program ažurno i svakodnevno komunicira na društvenim mrežama kompleksa Modulee na Instagramu i Facebooku @moduleecroatia.

selfi foto dogadanje zagreb Modulee atmosfera

WELCOME JULY blogersko događanje
Prvog dana srpnja organizirano je događanje pod nazivom Welcome July koje je okupilo hrvatske food blogere i zaljubljenike u slasne zalogaje i događanja na otvorenom i time najavilo bogati program koji će se na ovoj novoj urbanoj lokaciji odvijati kroz čitav mjesec srpanj. Kako je bilo i tko je sve zajedno s Modulee ekipom poželio dobrodošlicu mjesecu srpnju i dugom, toplom ljetu, pogledajte u galeriji.

Iz Modulee poručuju kako je kompleks otvoren i za organizaciju privatnih događanja pa tako uz prethodnu najavu može rezervirati prostor i organizirati svoj rođendanski party, druženje s prijateljima, obiteljsku proslavu, ma što god poželite – ako se na to odlučite, bit će vam osiguran veliki centralni stol, tzv. social table ili intimniji prostor sa stolovima i stolicama na galeriji kompleksa, ovisno o vašim željama.

dogadanja u zagrebu Modulee

SVAKI DAN OD 17.00 SATI PA SVE DO PONOĆI
Modulee su otvoreni za posjetitelje svaki dan od 17.00 sati pa sve do ponoći, uz poštivanje svih trenutno važećih epidemioloških mjera.

U sklopu kompleksa postavljeni su pravi sanitarni čvorovi s tekućom vodom, kao i prostor u kojem sapunom možete oprati ruke. Ovo je među rijetkim, ako ne i prvo događanje na otvorenom ovog tipa koje je posjetiteljima osiguralo tekuću vodu.

Ako srpanj provodite na zagrebačkom asfaltu, osvježenje i zabavu potražite u Novom Zagrebu jer Modulee su idealna destinacija za predah od posla i gradske gužve, kao i za opušteni ljetni izlazak. Osigurana su parkirna mjesta i javni gradski prijevoz.

Facebook Like Button