Ljetna kolekcija DeLight izgleda sjajno

DeLight je i ovoga puta potpuno posvećen ženskoj silueti i eleganciji, a svojim dizajnom i vrhunskim načinom izrade donosi krojeve koji odgovaraju svakom tipu i građi tijela. Pastelne nijanse dominiraju većinom kolekcije, jednako kao i poigravanje metalik odsjajem te upadljiva ciklama boja koja je već postala svojevrsni potpis svake DeLight kolekcije.

Obzirom na to da su kvaliteta i zadovoljstvo klijentica u DeLightu na prvom mjestu, i ovom kolekcijom vladaju prirodni, ali istovremeno raskošni materijali od čipke, svile i pamučnog brokata uz viskozne podstave. DeLight prvi puta glavninu kolekcije izrađuje od čipke, kako bi svojim klijenticama ponudio komade i za svečane prigode.

delight-summer-1 delight-summer-2

“Glavna inspiracija nam je bila upravo čipka i naše viđenje ženstvenih komada u izvedbi od iste. Volimo donijeti dašak drugačijeg u svakoj našoj kolekciji, i iako nam je business kolekcija osnova, željeli smo klijenticama oduševljenim našim dizajnom pružiti novo iskustvo i odjenuti ih i za večernje izlaske kao i za sve svečane prigode. Još jedan novitet u našem plasiranju proizvoda jest video kampanja kojom našim klijenticama pokušavamo što realnije prikazati DeLight komade.” izjavio je Ivan Friščić povodom lansiranja ove kampanje.

delight-summer-4 delight-summer-3

DeLight se ponovno iznimno uspješno poigrava strogom klasikom s pomakom poput klasične bijele košulje ukrašene floralnim detaljima ili male crne haljine sa seksi prorezom i upadljivim detaljima na rukavima.

Ne samo da DeLight donosi klasiku u novom ruhu, već i dašak čiste romantike s razigranim točkastim uzorkom i poigravanjem s čipkastim komadima. Haljine s elegantnim rukavima i suknje midi duljine fantastičan su odabir, kako za dnevne poslovne obaveze, tako i za opuštene morske večeri. Naravno, konačna točka na i je power suit koji je bussines kolekcijom postao sinonim elegantnog poslovnog stylinga.

delight-summer-6 delight-summer-5

“Našu klijenticu zamišljamo u romantičnoj šetnji morskim žalom, na glamuroznom partyju, na bitnom poslovnom sastanku ili na bajkovitom vjenčanju. Ona je individualka koja nikako ne želi biti jednaka kao i svi ostali, već svoja, posebna i prelijepa.” – objasnila je Željka Molnar.

Fotografije su nastale zahvaljujući fantastičnom oku Matee Smolčić Senčar, dok su video i režija rad talentiranog Petra Begovića. Za frizure se pobrinuo Salon Ruža Institut Kerastase, a make up je rad Ines Krajinović.

Zaštitna lica kampanje su Rahela Ljubičić i Tina Mustapić iz agencije Talia Model. Lokacija na kojoj je odrađeno snimanje jest Villa Feller zahvaljujući svesrdnoj pomoći gospodina Jure Gašparca.

Kolekcija je dostupna u DeLight trgovini u Maksimirskoj 27 u Zagrebu.

Facebook Like Button