Luksuzna i elegantna modna jesen

Savršeno nosivi komadi iz jesenske kolekcije omiljenog brenda mnogih poznatih Hrvatica, dokaz su da je jesen godišnje doba koje obožavaju svi ljubitelji mode i istančanog stila.

Nakon što je prošli tjedan oduševio modnu publiku i zasluženo odnio gromoglasan pljesak otvorivši Zagreb Fashion Destination, DeLight by Ivan Friščić predstavlja novu kampanju čije zaštitno lice je atraktivna glumica Nadia Cvitanović.

delight-kolekcija-jesen-1

Lokacija snimanja ove kampanje svakako je neuobičajen, ali vrlo logičan izbor – proizvodni pogon u kojem nastaje svaki DeLight komad u neposrednoj blizini Zagreba na najbolji mogući način pokazuje kako je riječ o brendu koji dosljedno godinama klijentima nudi vrhunske odjevne komade, pažljivo i znalački proizvedene u Hrvatskoj.

delight-kolekcija-jesen-2

Karirani uzorak omiljeni je jesenski trend i jedan od glavnih trendova sezone, a u novoj kolekciji dizajner Ivan Friščić dodao mu je i dašak svježine pa osim u sivoj, odijela dolaze u plavim i smeđim nijansama.

Jedan od najvažnijih odjevnih predmeta, svima omiljeni blejzer, ove sezone u DeLight izvedbi je strukirani model koji još više naglašava linije tijela.

delight-kolekcija-jesen-3

I ovom kolekcijom DeLight pokazuje da je predvodnik trendova te kao prvi hrvatski modni brend predstavlja i pletivo od 100% kašmira. Kašmirske dolčevite neobičnog tkanja zasigurno će biti hit ove zime.

Kao i prethodnih sezona, najvažniji dio kolekcije svakako su glamurozni i ženstveni kaputi od vune, kašmira, devine dlake i alpake po kojima je DeLight prepoznatljiv.

delight-kolekcija-jesen-4

Riječ je o komadima koji odišu kvalitetom, elegancijom, jednostavno i minimalistički krojeni da bi trajali godinama, ali i prenosili se s generacije na generaciju. Novost su i kratki kaputi u upečatljivim bojama, kao i u kariranim vunenim materijalima.

delight-kolekcija-jesen-5

I ovom novom kolekcijom Ivan Friščić ostaje vjeran estetici koju DeLight njeguje od prvog dana – krojevi laskaju svakom tipu tijela i građe, a funkcionalnost svakog komada i posebice kvaliteta materijala garantiraju udobnost i nesmetano kretanje tijekom cijelog dana.

Uspješna glumica Nadia Cvitanović vjerno je dočarala DeLight ženu – samopouzdana, snažna i strastvena u svom poslu.

delight-kolekcija-jesen-6

„Nadia i DeLigh surađuju već duže vrijeme i zajedno smo zaključili kako je upravo sada pravi trenutak i za ovakav vid suradnje. Nadia je izrazito samosvjesna mlada žena koja jako dobro zna što želi, a prije svega beskompromisna je kada je u pitanju kvaliteta i tu je prepoznala DeLight i zajedničku strast koju dijelimo kada je bezvremenska moda u pitanju.“ – objasnio je odabir zaštitnog lica Ivan Friščić.

delight-kolekcija-jesen-7

Autor fotografija je poznata fotografkinja Matea Smolčić Senčar, a make-up je osmislila Ines Krajnović.

Facebook Like Button