Ove ćete kišne kabanice poželjeti imati u svom ormaru

Mauro Massarotto predstavlja ekskluzivnu Sheriff&Cherry suradnju s legendarnim danskim proizvođačem kišnih kabanica ELKA.

Sheriff & Cherry tim i njihov kreativni „papa“ Mauro Massarotto odavno su nas razmazili svojim zanimljivim ekskluzivnim modnim suradnjama, ovoga puta u paleti predivnih kišnih kabanica. Prisjetimo se samo velike modne suradnje sa slavnom grčkom draguljarkom Ileanom Makri ili pak s luksuznom robnom kućom Liberty London s kojima je Massarotto lansirao limitirane serije sunčanih naočala.

kabanice-protic-kise-09

Bilo je samo pitanje vremena kad će nas Massarotto i njegov tim iznenaditi s novom suradnjom nakon što je ovog proljeća Sheriff & Cherry predstavio svoju prvu kolekciju odjeće i kupaćih kostima.

kabanice-protic-kise-16

I doista, nije trebalo dugo čekati!
Ove jeseni Sheriff & Cherry nam predstavlja zanimljivu suradnju s legendarnim danskim proizvođačem kišnih kabanica ELKA Regntoej.

kabanice-protic-kise-14

I upravo u trenutku kad odbrojavamo posljednje toplije ljetne dane i spremamo se za kišnu jesen, iz Sheriff & Cherry radionice dolaze četiri modela kabanica i dva modela kišnog šeširića, izrađeni od nepropusnog materijala u posebnoj, tradicionalnoj ELKA tehnici krojenja i povezivanja materijala.

kabanice-protic-kise-12

Kišni šeširić Woody s duboko nakošenim obodom i dvije kišne kabanice – pončo koji je zbog svog kroja i dobio naziv Sherlock, te duga klasična kabanica u veselim bojama Ernest – karakterizira kombinacija boja i suvremen, moderan stil kojim Massarotto istovremeno ne odstupa od osnovnog DNK-a brenda ELKA.

Nakon ovoga doista više nitko nema izgovora kazati kako zbog vremenskih (ne)prilike nije dobra prigoda za odjenuti Sheriff & Cherry.

Oba modela kabanica, i Ernest i Sherlock, kao i šeširić Woody dolaze u dvije varijante.

kabanice-protic-kise-11

Kišni pončo Sherlock Navy dolazi u plavoj i bijeloj kombinaciji s prepoznatljivim Sheriff motivima otisnutim na leđima i s lijeve i desne strane te u kombinaciji raznih „olimpijskih“ boja tzv Sherlock Olimpic. Kišni pončo Sherlock izrađen je u jednoj univerzalnoj (tzv. one size) veličini.

Kišna kabanica Ernest Neon dolazi u neon žutoj varijanti s otisnutim reflektirajućim Sheriffovskim motivima na leđima i oba rukava, te model Ernest Olimpic u kombinaciji „olimpijskih“ boja. Model Ernest dolazi u svim veličinama.

Kišni šeširić Woody, u jednoj univerzalnoj (tzv. one size) veličini dolazi u Neon žutoj opciji te u kombinaciji Olimpic boja.

Sheriff & Cherry kabanice dostupne su na www.sheriffandcherry.com te ekskluzivno u B.A.R.A.B.A. Store u Radićevoj ulici u Zagrebu. B.A.R.A.B.A. Store u svojoj ponudi ima i klasične modele ELKA kabanica u raznim bojama.

Uz dopuštenje: Priredba (sve fotografije)

Facebook Like Button