Maraton filmova u travnju posvećenih muškim prijateljstvima

Stigao je travanj 2022. – mjesec kojeg obilježavaju sunčaniji dani i provođenje više vremena u prirodi, ali i mjesec u kojem vam donosimo maraton filmova posvećenih muškim prijateljstvima.

Ovog travnja smjestite se na kauč s najboljim prijateljima i dopustite da vas program TV1000 provede kroz najzabavnija, najčvršća i najdirljivija holivudska muška prijateljstva.

Paul Rudd i Jason Segel dojmiti će vas u filmu ‘Volim te, čovječe’, nasmijati će vas tri tipa koje zadese nevolje u filmu ‘Ananas ekspres’, svjedočiti ćete važnosti prijateljstva nakon ljubavnog brodoloma u filmu ‘Svingeri’ te gledati najštosniji policijski dvojac u filmu ‘Starsky i Hutch’.

U travnju vam donosimo listu filmova posvećenih muškim prijateljstvima koje možete pogledati u sklopu tematskog bloka “Sezona muških prijateljstava“, svakog utorka i srijede u travnju, od utorka 5. travnja u 19:00 sati samo na programu TV1000!

pokerasi-film

Pokeraši

Utorak, 5. travnja u 19:00 sati
Priča o mladiću koji je reformirani kockar, no koji se mora vratiti igranju pokera s velikim ulozima da bi pomogao prijatelju da vrati dug kamatarima.

Ananas ekspres

Srijeda, 6. travnja u 21:00 sat

ananas-ekspres-film

Napušeni lijenčina svjedok je ubojstva koje su počinili opasni narkobos i korumpirana policajka. Daje se u bijeg da bi spasio život, no u cijelu situaciju uvlači i svog dilera. Film je nominiran za Zlatni globus u kategoriji za najbolju mušku ulogu.

Igra pobjednika

Utorak, 12. travnja u 19:00 sati

igra-pobjednika-film

Brad Pitt je upravitelj bejzbol kluba koji okuplja momčad uz skroman budžet koristeći sofisticiranu računalnu analizu igrača. U glavnim su ulogama još i Philip Seymour Hoffman te Jonah Hill.

Svingeri

Utorak, 12. travnja u 21:40 sati

svingeri-film

Petorica mladića, svi u dvadesetim godinama, pokušavaju se nositi s tajnama života i žena. U glavnim ulogama Vince Vaughn i Heather Graham.

Starsky i Hutch

Utorak, 19. travnja u 20:50 sati

starsky-hutch-film

Dva snalažljiva policajca hvataju kriminalce u svojem crveno-bijelom Fordu Gran Torino uz pomoć policijskog doušnika zvanog ‘Huggy Bear’.

Čovječe, volim te

Utorak, 26. travnja u 21:30 sati

covjece-volim-te-film

Peter ide na spojeve s muškarcima kako bi pronašao vjenčanog kuma, no njegova bliskost s novim najboljim frendom izazove probleme sa zaručnicom. Hoće li njih troje živjeti sretno sve do kraja života?

Uz dopuštenje: Grayling (sve fotografije)

Facebook Like Button