Max Mara prava je modna zimska poslastica

Talijanski brend koji već desetljećima osvaja zaljubljenice u klasiku i ove je sezone pripremio prave modne poslastice.

Inspirirana plišanim medvjedićem, ekskluzivna kolekcija Max Mara Bearing Gifts očarat će vas, među ostalim, toplim plišanim rukavicama, kapama, grijačima za uši i legendarnim teddy kaputima.

max-mara-ducan-1

Talijanska modna kuća Max Mara predstavila je ekskluzivnu kolekciju Max Mara Bearing Gifts

Zvijezda kolekcije Max Mara Holiday je #MaxTheTeddy, medvjedić koji je svjetsku slavu stekao na ovogodišnjem tjednu mode kada su za njim poludjeli fotografi, urednici prestižnih modnih časopisa i influenceri.

Pod nazivom Max Mara Bearing Gifts, zaljubljenice u ovaj slavni talijanski modni brend čeka ekskluzivan izbor poklona – tople plišane rukavice, kape, turbani, grijači za uši, torbice oko struka, privjesci za nakit ili torbe.

max-mara-ducan-2

Inspiracija za kolekciju bio je omiljeni medvjedić, koji i sam nosi plišani kaput u koraljno crvenoj, plavoj, tirkiznoj, svijetlo žutoj i legendarnoj camel boji, a slavu treba zahvaliti upravo ikoničnom Teddy kaputu, koji je 2017. osvojio i prestižnu nagradu Shanghai Best of the Best Awards.

Uz medvjediće, ovaj klasik također dolazi u raznim bojama te su zajedno zvijezde nadolazećih zabava.

Na svojoj web stranici, Max Mara donosi pravu blagdansku čaroliju vodeći vas u virtualnu šetnju tvornicom #MaxMaraBearingGifts.
Zabavna interaktivna “modna igrica” otkrit će svu raskoš blagdanske kolekcije i za trenutak vas preseliti u svijet visoke mode.

U ovu toplu i mekanu božićnu bajku možete zaviriti u Max Mara Storeu u Petrićevoj 5.

Uz dopuštenje: Drimia (sve fotografije)

Facebook Like Button