Mediteranski senzibilitet ljetnih haljina i modnih detalja koje ćemo nositi ovog ljeta

Glumica Petra Kraljev, Anja Jozić i dizajnerica zaigrale su glavne uloge u ovoj pravoj ljetnoj modnoj priči.

a-a-modna-kampanja-2

a-a-modna-kampanja-1

Od kada je stupila na modnu scenu dizajnerica Anamarija Asanović u fokus svoje inspiracije uvijek je stavljala mediteranski senzibilitet kojem je i danas ostala vjerna.

a-a-modna-kampanja-3

a-a-modna-kampanja-4

Dizajnerica čije kreacije uvijek krasi epitet ženstvenost i romantika, i ovaj put kreirala je kolekciju koju će svaka žena zasigurno poželjeti u svom ormaru. Senzualnost žene, romantičan duh, putenost i ovaj put su okosnica njene modne priče i njena neiscrpna inspiracija.

a-a-modna-kampanja-6

a-a-modna-kampanja-5

Kolekcijom dominira prava eksplozija šarenih boja poput ljubičaste, žute, narančasta i neizbježna crvena boja kao odraz ženstvenosti. Koketirajući s uzorcima voća i floralnog printa u centar istraživanja ovaj put ženu stavlja u drugu kulturološku dimenziju i žensku snagu interpretira kroz mediteranski doživljaj.

a-a-modna-kampanja-8

a-a-modna-kampanja-7

Kolekcijom se osjeti snažan utjecaj mističnog i pomalo egzotičnog stila čija je raskošnost naglašena upečatljivim koloritom i printom. Žena ima milijun lica, bilo u hlačama, kombinezonu ili haljini dizajnerica nikada ne uskraćuje njenu ženstvenost već je različitim formama uvijek naglašava.

a-a-modna-kampanja-9

a-a-modna-kampanja-10

Fotografije: Katarina Radonić
Modeli: Petra Kraljev, Anja Jozić

Kolekcija je dostupna u A_A store, Obrov 2, Split

Uz dopuštenje: Priredba (sve fotografije)

Facebook Like Button