Minimalistički nakit Lana and Love

Lana and Love ime je novog hrvatskog brenda modnog nakita, uz kojeg nam postaje jasno zašto je manje-više.

lana-and-love-08

Iza ovog jednostavnog i nenametljivog imena, krije se minimalistički nakit koji odiše elegancijom i profinjenošću. Za to je zaslužna Lana Klipa, 38-godišnja Zagrepčanka koja je svoju ljubav prema nakitu pretočila u kvalitetne, pomno izrađene komade modernog dizajna.

Lana and Love

Na realizaciju i ideju o izradi vlastite linije nakita Lanu su ponukale alergijske reakcije na bižuteriju. S obzirom da je nakit oduvijek bio njen omiljeni modni dodatak, a sada se više nego ikada mijenja iz sezone u sezonu, teško je pronaći srebrne ili zlatne komade čiji je dizajn moderan, a istodobno cjenovno prihvatljiv.

Lana and Love

Tako se rodila ideja o osnivanju modnog brenda nakita, naročito prstenja koje je Lanina velika strast. Sve je započelo skiciranjem prstenja, da bi potom lokalni zlatar pretočio crteže u stvarnost. Nakon brojnih pozitivnih komentara i reakcija, kolekcija je krenula. Komad po komad.

Lana and Love

Sav nakit je ručno izrađen, a od materijala se koriste srebro, zlato, biseri, poludrago kamenje i kristali. Najveća inspiracija za nakit je žena koja je decentna, ali istodobno interesantna i pomalo drugačija. Žena koja nenametljivo ostavlja pravi dojam.

lana-and-love-04

Takav je i ”Lana and love” nakit – minimalistički, decentan, profinjen, elegantan. Ime brenda dolazi od imena dizajnerice i osnivačice brenda (Lana), dok je ljubav (love) poveznica između lika i djela, kao najveći životni pokretač dizajnerice.

lana-and-love-05

Ovaj divan minimalistički nakit ukrašen šarmantnim detaljima, kao što su srca, zvjezdice, biseri i šarene perlice, osvojit će vas na prvi pogled svojim neodoljivim izgledom i jednostavnošću kombiniranja. Nakit je dostupan preko Facebook stranice @lanaandlovejewlery te Instagram profila lana.and.love, a uskoro stiže i web shop.

lana-and-love-06

U pripremi je i nova kolekcija predivnog prstenja, ogrlica, naušnica i narukvica koja izlazi krajem listopada, a ponuda će se u budućnosti proširiti i na muški dio kupaca, koji će zasigurno biti jednako oduševljeni kao i brojne obožavateljice ”Lana and love” nakita.

lana-and-love-07

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)