Miris Armani Code savršeno utjelovljuje Ryan Reynolds

Giorgio Armani beauty sa zadovoljstvom predstavlja Ryana Reynoldsa kao novo zaštitno lice mirisâ Armani Code. Kampanja s kanadskim glumcem i producentom u glavnoj ulozi bit će objavljena u veljači 2019. diljem svijeta.

„Kao simbol modernog, potpuno ispunjenog muškarca, Ryan Reynolds savršeno utjelovljuje suvremenu senzualnost Armani Code muškarca: zrači karizmom, vjeran je sebi, krasi ga urođeni smisao za stil i posjeduje baš pravu dozu ironije“, ističe g. Giorgio Armani.

code-absolu-beauty-1

Prva kampanja s Reynoldsom u glavnoj ulozi posvećena je novom mirisu iz linije Armani Code, Armani Code Absolu. Film je režirala Reed Morano, dobitnica nagrade Emmy za seriju „Sluškinjina priča“, dok je za fotografije zaslužan Matthew Brookes.

Armani Code lansiran je 2004. godine kao moderni odraz vlastitog ispunjenja i jedinstvene osobnosti, utjelovljujući muškarca koji s lakoćom svladava umjetnost zavođenja. Među deset je najprodavanijih muških mirisa na svijetu.

RYAN REYNOLDS

Ryan Reynolds, glumačka zvijezda i producent nominiran za nagradu Golden Globe za film „Deadpool“ studija 20th Century Fox koji je srušio sve rekorde, jedan je od najtalentiranijih glumaca današnjice. Besprijekorno utjelovljuje likove u različitim žanrovima, bilo da je riječ o drami, akciji ili komediji.

Reynoldsova je karijera u stalnom usponu, a opus filmova u kojima je nastupio u glavnoj ulozi zaista je impresivan: od akcijske komedije „Čuvaj me s leđa“, preko trilera „Trag života“, „Sigurna kuća“ i „Živ zakopan“, drama „Green Lantern“, „Žena u zlatu“ i „Groznica u Mississippiju“ te horora „Horor u Amityvilleu“, do komedija „U tuđoj koži“ i „Prisila na brak“.

Kada je riječ o nadolazećim projektima, producirao je i igra glavnu ulogu u filmskoj adaptaciji detektivske društvene igre „Clue“, te u iščekivanom novom filmu Michaela Baya „6 Underground“ koji će na zimu 2019. biti prikazan na Netflixu.

Ryan Reynolds je i član Upravnog odbora Zaklade Michael J. Fox za istraživanje Parkinsonove bolesti.

Uz dopuštenje: L’Oréal Adria (sve fotografije)

Facebook Like Button