Mjesec ljubavi provedite uz maraton romantičnih filmova

Uz maraton sjajnih i kultnih romantičnih filmova provedite Valentinovo u 2022. godini!

Stigla je veljača – mjesec ljubavi kada Amor zateže luk, ispaljuje strijele i baca ljubavne čari na svakog na koga naiđe.

Osim romantičnih večera, šetnji prirodom, putovanja i druženja s najbližima, ovaj je mjesec idealan da se uvalite u kauč, opustite i guštate uz svjetski popularne romantične komedije i drame.

Stoga provedite mjesec ljubavi uz TV1000 i maratonom filmova posvećenih ljubavi koji će zasigurno probuditi romantika u vama.

U mjesecu ljubavi donosimo vam listu romantičnih filmova koje možete pogledati u sklopu tematskog bloka „Suprotnosti se privlače“, svake nedjelje i ponedjeljka navečer u veljači, od nedjelje 6. veljače u 19:00 sati samo na programu TV1000.

01-na-drugoj-strani-svijeta

Noć i dan
Nedjelja, 6. veljače u 19:00 sati
Mlada žena spetlja se s osramoćenim špijunom koji nastoji sprati ljagu sa svojeg imena.

06-noc-i-dan

Dok nas jackpot ne rastavi
Ponedjeljak, 7. veljače u 19:00 sati
Muškarac i žena iz pravnih su razloga primorani neko vrijeme živjeti kao par. U igri je velik novčani iznos.

02-dok-nas-jackpot-ne-rastavi

Jeste li za ples?
Nedjelja, 13. veljače u 19:00 sati
U ovoj romantičnoj komediji Richard Geere glumi umornog odvjetnika koji se iz dosade upiše na plesni tečaj koji mu promijeni život iz temelja.

04-jeste-li-za-ples

Kod kuće je najljepše
Ponedjeljak, 14. veljače u 19:00 sati
Čovjek od tridesetak godina još uvijek živi sa svojim roditeljima, no oni angažiraju stručnjakinju koja će mu pomoći da se osamostali i odseli od kuće – i zabava počinje…

07-kod-kuce-je-najljepse

Emma
Nedjelja, 20. veljače u 19:00 sati
U ruralnoj Engleskoj 19. stoljeća mladoj se djevojci, koja pokušava spojiti svoje prijatelje, život zakomplicira kada pronađe muškarca za drugu ženu.

03-emma

Na drugoj strani svijeta
Ponedjeljak, 21. veljače u 19:00 sati
Smještena u doba Vijetnamskoga rata, ova se ljubavna priča događa u jeku političkih i društvenih nemira. Priča je to o samopreispitivanju, sumnji u sebe i nemoći, dočaranima kroz pjesme Beatlesa.

Klopka
Nedjelja, 27. veljače u 19:00 sati
Kad u New Yorku ukradu neprocjenjivu Rembrandtovu sliku, dokazi upućuju na osamljenog majstora krađe, kojeg uskoro čeka susret s najlukavijim – i najzavodljivijim – istražiteljem osiguravajuće tvrtke.

05-klopka

Uz dopuštenje: Grayling (sve fotografije)

Facebook Like Button