Modna jesen i zima bit će pravi užitak uz dvojac ELFS

Dizajnerski dvojac ELFS predstavio je žensku i mušku kolekciju za nadolazeće hladne dane pod zanimljivim nazivom Wild Flower. Modna jesen i zima bit će pravi užitak uz najnovije komade ovih modnih čarobnjaka!

Iznenađenje večeri bila je jedinstvena Zdenka Kovačiček koja je svojim retro hitom Frka iz 1984. godine započela zabavnu reviju u režiji ELFSA. Za glazbenu pozadinu bio je zadužen sjajni elektro-pop sastav Nipplepeople, koji je izveo svoje najveće hitove poput Zaljubit ću se sutra te naravno, njihove obrade Zdenkine Frke.

Jedan od glavnih aduta dizajnera u ovoj kolekciji su haljine na preklop koje dolaze u više dužina, a posebno su atraktivne one najjednostavnije lepršave duge punog kruga s prorezom.

elfs-kolekcija-3

elfs-kolekcija-2

elfs-kolekcija-1

Osim elegantnih i ženstvenih haljina koje su zastupljene u svim dužinama, mogli smo vidjeti i sjajna odijela za nju i njega, luksuzne muške i ženske parke za zimske dane i nabrijane kožne jakne.

Na pisti su ekskluzivno predstavljene i atraktivne visoke čizme, sexy salonke i plišane sanadale na platformu koje su se sjajno nadopunjavale s preslatkim plišanim torbicama čineći tako kompletiranu i zaokruženu modnu priču.

Na reviji je prikazano preko trideset modela, a rješenja koja su ELFSI ponudili za nadolazeću sezonu nesumnjivo će zaživjeti na našim ulicama. Za sexy retro makeup osmislila je Iva Beričić za Balm Cosmetics, a za frizure je zaslužan Mario Vidaček.

elfs-kolekcija-6

elfs-kolekcija-5

elfs-kolekcija-4

“Wild flower je jedna od naših najjednostavnijih kolekcija no, istodobno najkompletnija i najsofisticiranija do sad. Kao inspiracija nam je poslužilo poljsko cvijeće koje ima jednu posebnu nenametljivu ljepotu te predstavlja slobodu i drskost, a to je ono što smo htjeli prikazati ovom kolekcijom“, izjavio je Ivan Tandarić, jedan od dizajnera poznatog dvojca.
“Zadnjih mjeseci radeći na kolekciji, navukli smo se na Nipplepeople i kroz njih smo iznova zavoljeli Zdenku Kovačiček, koja je “divlji cvijet” naše estrade. Presretni smo i počašćeni što su ovakvi sjajni nekonvencionalni umjetnici bili dio ove naše priče“, dodao je Aleksandar Šekuljica.

elfs-kolekcija-8

elfs-kolekcija-10

elfs-kolekcija-9

Među brojim obožavateljima koji su se sinoć okupili na Zagrebačkom velesajmu našla su se i brojna poznata lica hrvatske društvene scene. Podršku domaćem modnom dvojcu dali su tako Jelena Rozga, Nikolina Pišek, Renata Sopek, Lejla Šehović, Mia Dimšić, Ivana Mišerić, Danijela Pintarić, Pamela Ramljak, Ivana Delač Đolo, Luka Nižetić, Dalibor Petko, Damir Kedžo, Tomislav Petranović, Igor Barberić, Viktor Drago, a stigli su i dizajneri Envy Room, Boudoir, Zoran Aragović te Martina Felja te brojni drugi.

elfs-kolekcija-7

Facebook Like Button