Najblještavija kuća na svijetu

Učinite zimu sjajnijom, pogledajte najblještaviju gradsku kuću na svijetu u suradnji s Christianom Cowanom.

Ljubitelji sjaja i glamura imaju jedinstvenu priliku rezervirati smještaj u objektu House of Sparkle, gradskoj kući koja se prostire na 185 četvornih metara, u potpunosti ukrašenoj šljokicama i svjetlucavim, blještavim elementima.

house-of-sparkle-1

Najblještavija gradska kuća na svijetu, House of Sparkle smještena u Londonu u četvrti Soho. Christianom Cowanom koji je poznat po spoju mode i zabavnih elemenata uz mnoštvo boje, blještavila i glamura pa nije neobično kako njegove kreacije nose Beyoncé, Cardi B i Lady Gaga.

house-of-sparkle-2

„Moje kreacije najčešće predstavljaju samopouzdani humor pomiješan s vizijom mlađahnog stila moderne žene. Kada žene u njima prođu ulicom, glave se okreću i svi uzdišu! Inspiracija za uređenje objekta House of Sparkle proizašla je iz moje posljednje kolekcije koja obiluje šljokicama, dramatičnim krojevima i, naravno, glamurom“, navodi dizajner Christian Cowan.

Sve u ovoj dizajnerskoj četverokatnoj gradskoj kući, od poda do stropa, slavi raskoš šljokica, uključujući spavaću sobu, kupaonicu, ormar, blagovaonicu i dnevni boravak. Nadolazeći modni trendovi, uzbuđenje, izobilje i sjaj, stapaju se s ovim smještajnim objektom u pozlaćenom pročelju, svjetlucavom crno-bijelom atriju i šarenom šljokičastom stubištu.

house-of-sparkle-3

U najblještavijoj kući na svijetu moći će boraviti do dvije osobe koje žele iskusiti ovo šljokičasto iskustvo. Gosti će se moći opustiti u ružičastom salonu, ali i otuširati u plavoj kupaonici punoj šljokičastih oblaka i velikoj srebrnoj instalaciji koja imitira kišu. Iza zastora metalnog odsjaja krije se glavna spavaća soba, blještavi i zabavni svijet metalnih tekstura, disko kugla i zrcala.

Goste će dočekati paket dobrodošlice prepun ukusnih pića i grickalica te nekoliko sjajnih igara koje će ih uvesti u blagdansko raspoloženje. Gosti će moći i isprobati neke kreacije Christiana Cowana, a osim toga, na raspolaganju će im biti i kutak za makeover s najnovijim blještavim proizvodima koji jamče potpuno šljokičasto iskustvo. Više je, na kraju dana, ipak više!

house-of-sparkle-4

Sve je u detaljima:

> House of Sparkle je gradska kuća koja se prostire na 185 četvornih metara, ispunjena šljokicama i svjetlucavim, blještavim elementima
> 100 kg održivih svjetlucavih elemenata korišteno je pri ukrašavanju gradske kuće
> 36.000 zlatnih šljokica korišteno je za prekrivanje vanjske površine objekta
> Unutrašnje zidove krase bliješteće visilice okvirne ukupne dužine od 2 km
> 52.000 malih ogledalaca u mozaicima disko kugle krasi spavaću sobu

Tko ne bi htio unijeti malo blještavila u život? Objekt House of Sparkle samo je jedan luksuzan primjer brojnih nezaboravnih iskustva na putovanjima. Čudesan sjaj i blještavilo koje nudi boravk u objektu House of Sparkle zasigurno će učiniti ovo blagdansko vrijeme nezaboravnim!

Rezervirajte svoj boravak u objektu House of Sparkle:

Uz cijenu od samo 99 £ po noćenju, ovo jedinstveno iskustvo dostupno je za samo tri boravka u trajanju od jednog dana (za 2 osobe po noćenju) na sljedeće datume: 7., 8. i 9. prosinca.

Boravak u objektu House of Sparkle, smještenom na adresi 19 Greek Street, London, W1D 4DT, moći će se rezervirati prema sljedećem rasporedu: 22. studenog od 10 sati ujutro moći će se rezervirati noćenje 7. prosinca, dok će u isto vrijeme 27. studenog i 3. prosinca biti moguće rezervirati noćenja 8. i 9. prosinca.

Rezervacije će biti dostupne ekskluzivno na stranicama Booking.com-a za razdoblje od 7. do 9. prosinca 2018.

Uz dopuštenje: Dialog (sve fotografije)

Facebook Like Button