Najbolje se jede od kuće

Može li domaća kuhinja nadmašiti ušminkana restoranska jela otkrit će poznati talijanski kuhar Gino D’Acampo u novoj kulinarskoj emisiji „Najbolje se jede od kuće“.

Gino je ovoga puta u potrazi za amaterskim kuharima koji će tradicionalne obiteljske recepte skuhati na profesionalan način u restoranskim kuhinjama. U svakodnevnom izazovu, troje kuhara amatera ukrstit će svoje sposobnosti i vještine u pripremi omiljenih jela čiji su recepti prenošeni s generacije na generaciju, a najbolje jelo bit će uvršteno u službeni jelovnik restorana na mjesec dana.

Majstor talijanske kuhinje Gino D’Acampo u emisiji „Najbolje se jede od kuće“, koja je počela s prikazivanjem 3. rujna u 17:00h na kanalu 24kitchen, pokazat će kako se uvijek ukusna domaća kuhinja može pretvoriti u pravo restoransko iskustvo.

Amaterski kuhari otvorili su bakine i mamine kuharice te su najdraža obiteljska jela stavili na pladnjeve restoranske ponude. Uz pomoć vrhunskog chefa Gina D’Acampa, amateri su u maniri profesionalnih kuhara pripremili svoje stare i provjerene recepte te ih ponudili gostima u lokalnom restoranu.

U 30 emisija i isto toliko gradova Velike Britanije, Gino će gledateljima otvoriti svijet domaće kuhinje uz brojne zanimljive priče koje se kriju iza omiljenih obiteljskih jela poput pite od zečetine, goveđe ragu juhe, pečenog filea od haringe ili Yorkshire pudinga.

Obiteljska čast visi o koncu dok Gino s majkama i bakama prilagođava njihove cjenjene recepte za goste u restoranu. Domaće juhe, variva, pite i pečenja osvježit će na mjesec dana restoransku ponudu Velike Britanije, a Gino će, u toploj i zabavnoj kulinarskoj emisiji „Najbolje se jede od kuće“, pokušati vratiti stara tradicionalna jela na tanjure današnje generacije.

Uz dopuštenje: Impressum komunikacije (sve fotografije)