Krasni recepti za neodoljive slastice u novom serijalu

Krasni recepti za neodoljive slastice u novom serijalu „NEŠTO SLATKO S PAVELOM PAVLOVIM“ na kanalu 24 KITCHEN od 10.rujna u 14:00h.

Poznati masterchef Pavel Pavlov koji je svoju karijeru započeo prije desetak godina u hotelu u Sofiji, svoje je impresivne kulinarske vještine stekao radeći u brojnim vrhunskim restoranima diljem Europe i Amerike.

kuhar slatko 24kitchen

Osim što voli putovati svijetom i eksperimentirati s hranom, Pavlov je i jedini bugarski član Norveškog kulinarskog tima s kojima je osvojio čak dva zlata i jednu broncu na kulinarskim Olimpijskim igrama.

slatko-2

Ovog svestranog kuhara, gledatelji mogu pratiti u njegovom novom serijalu „Nešto slatko s Pavelom Pavlovim“ koji će biti premjerno prikazan 10. rujna u 14:00 h na kanalu 24kitchen. U ovom novom serijalu, Pavlov će s gledateljima podijeliti slatke recepte i kulinarske tehnike koje su potrebne za izradu njemu omiljenih deserata.

slatko-3

Ono što je najbitnije za ljubitelje slatkog jest da svatko može naučiti stvoriti savršeni uravnoteženi desert po vlastitim željama. Uz malo entuzijazma i želje, uronite u umjetnost pravljenja neodoljivih deserata s Pavelom Pavlovim!

Uz dopuštenje: (sve fotografije)