Najljepša do sad: H&M Holiday 2023 kolekcija

U H&M Holiday kolekciji, ključni artikl je definitivno kultni smoking, a sama kolekcija inspirirana je načinom na koji se muški modni komadi mogu spektakularno osmisliti i za žene.

Kolekcija spaja dugačke i vitke siluete, drapirane detalje te romantični stil sa smokingom, odjelima inspiriranim smokingom i večernjim haljinama.
bijela kosulja duga suknja H&M

U monokromatskoj paleti boja – crnoj, bijeloj i srebrnoj, ključni komadi kolekcije uključuju poznati „tuxedo bandeau“, kratki sako sa šljokicama, košulju od poplina, suknje ravnog kroja te svjetlucave haljine.

ogrlica hlace sako cipele

Naglašena ramena te struk, ali i fluidne linije dolaze do izražaja dok velike mašne, volani te svjetlucavi elementi daju poseban šarm svakom komadu.

Hlače su dugačke, široke i pune, dok se u asimetričnim haljinama i topovima može naslutiti skulpturalno drapiranje. Od modnih dodataka izdvajaju se party torbice visokog sjaja, elegantne cipele, mašne za kosu te svjetlucavi nakit.

nakit narukvice ogrlica crne hlace majica

„Za nadolazeću sezonu blagdana, željeli smo istražiti poveznicu između ženske i muške odjeće. Iako kolekcija sadrži jake elemente, karakteristične za smoking i sami kroj, pobrinuli smo se da je uravnotežimo gracioznim te sjajnim detaljima. „Look & feel“ je klasičan, a opet oštar no idealan za proslavu uz voljene“, Eliana Masgalos, dizajnerica H&M-a.

nausnice uske hlace kratki sako jakna

Kako bi oživjela H&M Holiday kolekciju, kampanja je usmjerena na „zajedništvo“, a glavni akteri su Mila Jovović, Bobby Gillespie i Paloma Elsesser te njihove obitelji. Fotografiju potpisuje Mikael Jansson dok se za stilizaciju pobrinula Suzanne Koller.

koktel haljine crna svecana haljina

Kolekcija je dostupna u svim H&M trgovinama kao i na internet stranici hm.com

Facebook Like Button