Najljepši božićni filmovi podsjetit će vas da je sve moguće

Pripremite se za božićnu sezona prepunu prigodnih filmova idealnih za stvaranje čarobnoga zimskog ugođaja.

Uronite u blagdansko slavlje uz božićne filmove i sa svojom obitelji provedite najljepše blagdane. Podsjetite se kako je tijekom ovoga najljepšeg doba godine zaista sve moguće!

Božić sestara March film the march sisters at christmas

Božić sestara March (The March Sisters at Christmas) romantična je božićna komedija i moderna adaptacija popularnog romana Male žene (Little Women) spisateljice Louise May Alcott.
Priča prati četiri sestre March u blagdanskom okruženju koje pokušavaju spasiti svoju obiteljsku kuću, no u isto vrijeme pronaći i ljubav.

Božićno okupljanje film an env vogue christmas

U divnome božićnom filmu Božićno okupljanje (An En Vogue Christmas) gledamo dive iz megapopularnog benda En Vouge. Priča prati kćer vlasnika kluba Opera koji se zatvara.

Kako bi pokušala spasiti Operu, ona okupi svoj bend En Vouge i organizira božićni koncert na mjestu u kojem su ove dive započele svoju karijeru.

film-christmas-cupcakes

Božićni kolačići (Christmas Cupcakes) novi je božićni film koji se vrti oko slatke obiteljske slastičarnice. Netom prije Božića slastičarnici prijeti zatvaranje.
Sestre Kim i Gina, koje dotada nisu bile u dobrim odnosima, moraju surađivati kako bi pobijedile na državnom natjecanju u pečenju kolača, spasiti obiteljski posao, a možda i otkriti veću nagradu nego što su se i same nadale.

Borba božićnih žaruljica film battle of the bulbs

Obiteljska komedija Borba božićnih žaruljica (Battle of the Bulbs) prati duhovitu priču oko Boba Wallacea koji svake godine ima najljepše božićne dekoracije.

No ovog je Božića njegov novi susjed divno okitio svoju kuću, zbog čega počinje ozbiljno nadmetanje u dekoracijama. Ubrzo dolazi do rivalskog rata lampicama, na nesreću njihove djece tinejdžera koji su upravo započeli ljubavnu vezu.

film-defending-santa

Božićni fantasy film U obranu Djeda Mraza (Defending Santa) oduševit će vas svojom fantastičnom pričom – šerif maloga grada u šumi pronađe čovjeka kako spava, a kad se probudi on tvrdi da je Djed Božićnjak.

OVDJE saznajte koji će još božićni filmovi biti oni s najboljim zapletima ovih blagdana
A OVDJE pogledajte kojih je to top pet božićnih filmova

Sve božićne filmove pronađite na Pickbox TV kanalu i podsjetite se da je tijekom ovoga najljepšeg doba godine zaista sve moguće.

Facebook Like Button