Nakit modernih amazonki

Kolekcija znakovitog naziva Boemski bijeg prava je hippie fantazija koja priziva doba Woodstocka, karavana, lutanja svijetom te gypsy stila života. Kolekcija slavi jedinstvenost, slobodu duha i život vrijedan življenja!

oxette-1

Ova neodoljiva fantazija obilježena je živopisnim šarenim kamenjem, srebrnim komadima s reljefnim uzorkom, graviranim satovima, gypsy ogrlicama s visećim detaljima te bisernim krunicama s privjescima. U središtu kolekcije su svjetlucavi metalni komadi koji naglašavaju ženstvenost i seksipil te daju ovoj boemskoj kolekciji moderan štih.

oxette-2 oxette-1

Nakit obilježen elegantnim oblicima dolazi nam iz sunčane Grčke pa niti ne čudi da je brend Oxette predstavio novu boemsku kolekciju za ovo proljeće/ljeto 2017. Oxette wanderlust kampanja snimana je u egzotičnim krajevima, gdje je u potpunosti došao do izražaja slobodan duh modernih amazonki, koje su utjelovile boemski stil života i lutanja svijetom.

oxette-5 oxette-4

Detalji iz kolekcije ‘Boemski bijeg’ pričaju priču o bijegu od svijeta i pronalasku sebe na najneobičnijim mjestima. Upustite se u ovu boemsku avanturu i pronađite se u Oxette komadima koji će vas odvesti u posve novi svijet! Oxette ‘Bohemian escape’ kolekcija dostupna je u Zagrebu u Arena Centru i shopping centru Avenue Mall, u Zadru na adresi Ulica Plemića Borelli 7 te u Splitu unutar shopping centra Mall of Split.

Uz dopuštenje: PR 365 (sve fotografije)

Facebook Like Button