Narukvice sa sidrom neizostavne i ovog vrućeg ljeta

Znak sidra koji simbolizira narukvice Sailbrace nosi se kao simbol povezanosti s onim što vam je posebno.

Ljubitelj ste nepreglednih morskih dubina i sunca, volite istraživati skrivene uvale s nekolicinom odabranih ili upoznavati nove prijatelje na popularnim plažama…
Sve što vas očekuje ovoga ljeta prati poseban modni dodatak – narukvica Sailbrace koja nosi znak sidra koje simbolizira more, opuštenost, usidrenost, vašu snagu.

sailbrace-3

Minimalistički dizajn narukvice omogućuje nošenje u opuštenim, ali i u formalnijim situacijama jer se može kombinirati uz ostali nakit ili satove. Također je mogu nositi i žene i muškarci čime naglašavaju sportsku eleganciju.

Narukvice su dizajnirane kako bi prenijele posebno značenje u vašem životu što najbolje opisuje slogan – Usidrite se samo uz ono što je posebno!

Brend Sailbrace je nastao iz uvjerenja da postoje posebni ljudi, trenuci ili stvari koje želimo pohraniti duboko u svome srcu. Narukvica je mali, ali iznimno snažan podsjetnik na ono što je posebno.

sailbrace-2 sailbrace-1

Narukvice Sailbrace odlikuje moderan minimalistički dizajn s unikatno izrađenim srebrnim sidrom i tankom vrpcom.

Vrpce u različitim bojama omogućuju kombiniranje sa stilom i omiljenim bojama. Vjerujemo da će ovoga ljeta postati omiljeni modni dodatak svim ljubiteljima morskog plavetnila, ali i onima koji žele izraziti posebnu povezanost.

Sailbrace je ideja koja simbolizira snagu i stabilnost, povezanost koja vas održava uz nekoga ili nešto bez obzira na okolnosti.

Sailbrace narukvice su u Hrvatskoj dostupne putem Zlatarne Celje.

Facebook Like Button