Pogledajte nakit koji ćete s lakoćom uklopiti u ljetni outfit

Srebrni nakit uvijek je aktualan, a u ljetnom outfitu savršeno paše na osunčanoj koži.

Srebrna narukvica 620kn_srebrna ogrlica 1120kn, srebrna naruvica s privjeskom 690kn, srebrna ogrlica s privjeskom 880kn_Argentum (2)

Naime, mlada umjetnica, poznata po svojim ilustracijama u kojima žene imaju glavnu ulogu te inspirativnim slikama i fotografijama, pozirala je ispred objektiva te u editorijalu pokazala kako ovog ljeta nositi srebrni nakit.

argentum-nakit-2

Kolekcija Argentum nakita koju je Maja predstavila obiluje geometrijskim oblicima inspiriranim elementima koje možemo pronaći u prirodi. Njihova jednostavnost i elegancija s lakoćom će se uklopiti u svaki ljetni outfit, a srebrni sjaj nakita podarit će mu sofisticiranu notu.

argentum-nakit-3

Maja je pokazala na koji način slojevito nositi ogrlice i narukvice, a osim što time izražavate svoju razigranu osobnost ili baš poput Maje – umjetničku dušu, to je idealna kombinacija za odlazak na ljetne festivale ili za druženje u prirodi.

argentum-nakit-4

Povodom ove umjetničko – modne suradnje, Maja je za Argentum izradila posebnu ilustraciju koja prikazuje mladu djevojku u ogrtaču s prekrasnim nakitom. Ilustracija simbolizira spremanje za izlazak koji ne može proći bez upečatljivog komada nakita.

argentum-nakit-5

Posjetite Argentum poslovnice i pronađite svoj savršeni ljetni nakit, a informacije o drugim kolekcijama i aktualnim pogodnostima doznajte na www.argentum.hr.

Uz dopuštenje: Conor komunikacije (sve fotografije)

Facebook Like Button