Ne propustite: počinje Oscar tjedan na CineStar TV 1 kanalu

Najglamuroznija filmska revija na CineStar TV 1 kanalu će u periodu od 19. do 25. travnja 2021. godine predstaviti Oscarom® nominirane i nagrađivane filmove koji će vas izvrsno pripremiti za ovogodišnju dodjelu i najveći događaj u filmskoj industriji.

Oskarom nagradeni filmovi 2021

Kako se bliži najprestižnija dodjela filmskih nagrada, po prvi puta u povijesti s ovako kasnim datumom održavanja, tako raste i uzbuđenje uoči glamurozne noći u kojoj će svoje zlatne kipiće odnijeti najbolji od najboljih.

U noći s nedjelje na ponedjeljak (26. travnja) održava se 93. po redu dodjela Oscara, a uoči same dodjele, CineStar TV Channels su na svojem najgledanijem kanalu CineStar TV 1 pripremili Oscar® tjedan u sklopu kojeg svaki dan u večernjem terminu možete pogledati jedan od vrhunskih naslova koji su u posljednjim godinama bili nominirani ili dobili nagradu ovu prestižnu nagradu.

EVO ŠTO SVE NE SMIJETE PROPUSTITI POGLEDATI NA CINESTAR TV 1 U TJEDNU OSCARA®:

Silver-Linings-Playbook

SILVER LININGS PLAYBOOK (U DOBRU I U ZLU) – PONEDJELJAK, 19. TRAVNJA u 21:10 sati

Ova romantična komedija-drama osigurala je Jennifer Lawrence prvog Oscara® za najbolju glumicu, a film je bio nominiran u čak 8 kategorija, uključujući najbolji film, najbolji glavni glumac (Bradley Cooper), najbolja sporedna glumica (Jacki Weaver) i glumac (Robert De Niro).

Imitation Game

IMITATION GAME (IGRA OPONAŠANJA)- UTORAK, 20. TRAVNJA u 21:10 sati

Povijesna drama Igra oponašanja također je bio nominiran u 8 kategorija, među kojima za najboljeg glavnog glumca (Benedict Cumberbatch), najbolji film, najbolju sporednu glumicu (Keira Knightley) i najboljeg redatelja.

Osvojio je nagradu Oscar® za najbolji adaptirani scenarij.
Film je snimljen prema istinitoj priči Alana Turinga, genijalnog britanskog matematičara i informatičara koji je tijekom Drugog svjetskog rata uspio dekodirati šifrirani komunikacijski sustav kojeg su nacisti koristili u međusobnoj komunikaciji. Jednako intrigantan bio je i njegov privatan život, zbog kojeg je film i potaknuo lavinu kontroverzi.

Zero dark Thirty

ZERO DARK THIRTY – SRIJEDA, 21. TRAVNJA u 21:10 sati
Oscarom® nagrađen film američke redateljice Kathryn Bigelow, koji prikazuje hvatanje Osame Bin Ladena i napad u kojem je poginuo, oduševio je kritiku koja ga je proglasila jednim od najboljih filmova te godine.

12 years a slave

12 YEARS A SLAVE (12 GODINA ROPSTVA) – ČETVRTAK, 22. TRAVNJA u 21:10 sati

12 godina ropstva osvojio je čak tri Oscara® – za najbolji film godine, najbolju sporednu glumicu (Lupita Nyong’o) i najbolje adaptirani scenarij (John Ridley).
Film je oduševio surovim prikazom ropstva i borbe za slobodu, ali i zvjezdanom postavom koja je pokazala najbolje od svoje glume. Ovo je ujedno prvi film koji je osvojio nagradu za najbolji film, a da su u njegovom stvaranju sudjelovali Afroamerikanci na poziciji redatelja, producenta i scenarista.

Nightcrawler

NIGHTCRAWLER (NOĆNE KRONIKE) – PETAK, 23. TRAVNJA u 21:00 sati

Nightcrawler je proglašen za jedan od najboljih filmova 2014. godine i spada u grupu remek-djela ali i najvećih „krađa“ u povijesti Oscara. Sjajni Jake Gyllenhaal nosi cijeli film u još jednoj ulozi za pamćenje!

Wolf of Wall street

THE WOLF OF WALL STREET (VUK S WALL STREETA) – SUBOTA, 24. TRAVNJA u 21:00 sati

Subota je rezervirana za film koji zasigurno privlači najveću pozornost. Vuk s Wall Streeta je crna komedija u režiji Martina Scorsesea, temeljena na istoimenim memoarima Jordana Belforta.

OVDJE možete pročitati intervju s hrvatskom glumicom Žanom Markelson koja je glumila u hitu Vuk s Wall Streeta

U glavnoj je ulozi Leonardo DiCaprio kao Belfort, njujorški broker koji vodi tvrtku koja se bavi prevarama s vrijednosnim papirima i korupcijom na Wall Streetu tijekom 1990-ih.

Zanimljivo je da je film bio nominiran u čak 5 kategorija, za najbolji film, režiju, najbolji adaptirani scenarij, te najbolju glavnu i sporednu mušku ulogu (Johan Hill) – a nagradu nije osvojio ni u jednoj kategoriji.

M Clayton

MICHAEL CLAYTON – NEDJELJA, 25. TRAVNJA u 21:00 sati

Smješten u svijet nebodera i odvjetničkih ureda na Manhattanu, film govori o tajanstvenom muškarcu iz naslova čiji je zadatak popravljati probleme s kojima se njegov odvjetnički ured ponekad susreće, a to nerijetko znači i „pranje prljavoga rublja“ svojih klijenata.
Tilda Swinton je za ulogu sive, dehumanizirane odvjetnice dobila svog Oscara®, dok je George Clooney ostao bez istog u kategoriji glavne muške uloge koju je te godine odnio Daniel Day-Lewis.

Ponudu i dostupnost CineStar TV 1 kanala možete istražiti na platformama i web stranicama svog operatera, a raspored, a raspored emitiranja na Cinestar Tv Channes

CineStar TV Channels

CineStar TV Channels grupacija filmskih kanala nalazi se na samom je vrhu po gledanosti iz godine u godinu. Sa svojih sedam žanrovski predodređenih kanala CineStar TV 1 , CineStar TV 2 HD, CineStar TV Action&Thriller, CineStar TV Fantasy HD, CineStar TV Comedy&Family HD, CineStar TV Premiere 1 HD i CineStar TV Premiere 2 HD, dostupna je kod gotovo svih operatera u sedam zemalja regije i obuhvaća više od četiri milijuna kućanstava. CineStar TV kanali pružaju beskrajnu zabavu koja povezuje milijune ljudi kroz fantastičan filmski i serijski sadržaj.

Ukoliko još uvijek nemate dostupne kanale CineStar TV Channels grupacije, potražite ih kod svog operatera jer u 2021. godini pripremili su mnoštvo pozitivnih iznenađenja.

Uz dopuštenje: PR365
Foto: promo

Facebook Like Button